maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Advertorial » BEE STORE pakt uit voor de Kerst

BEE STORE pakt uit voor de Kerst

BEE STORE pakt uit voor de Kerst

De decembermaand staat voor BEE STORE helemaal in het teken van zowel de naderende winter als het Kerstfeest. Inmiddels is de zaak aan de Dorpsstraat begonnen met de sale van de eerste collecties; alles op maat en overzichtelijk gepresenteerd. Daarmee kan BEE STORE weer plaats maken voor de koude dagen met wanten, mutsen, sjaals, sokken en maillots en voor de meiden lekkere warme en zachte sweatleggings. Maar er komt ook al weer ruimte voor de communiejurken van Lofff.

Kerstfeest

De naderende Kerstdagen krijgen alle aandacht in zowel de jongens- als de meisjescollectie. Met overhemden voor de jongens (of alleen een kraagje onder een trui), feestelijke strikjes, stropdassen en een ruime keuze uit een bijpassende zwarte, grijze, leatherbrown broeken of jeans. De meiden mogen gezien worden in feestjurken, veel glitters, goud en zilver, bolero’s en gouden of zilveren maillots. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: met printshirts en strikjes voor de jongens en glittershirts voor de meisjes.
De dames hebben de keuze uit een collectie comfortabele kerstoutfits, zoals bijvoorbeeld met turtleneck, met een glitteraccent, sweaters met glittersterren en leatherlook rokjes in combinatie met een gebreide trui. Ook op de kerstmarkt heeft BEE STORE een gezellige kraam.

Outlet en kleurplaten

Zaterdag 9 december organiseren BEE STORE en Van der Linde Lingerie een grote Kerst Outletstore in de poort bij Van der Linde in de Dorpsstraat; tussen 10.00 en 16.00 uur.
Alle kinderen die hebben deelgenomen aan de kleurplatenwedstrijd kunnen een goodybag komen ophalen bij BEE STORE die Sint en Piet daar hebben afgeleverd.

Check Also

Minder en duurzamere verpakkingen bij PLUS

Bergschenhoek – PLUS en haar belangrijkste leveranciers gaan zich gezamenlijk inzetten voor minder en duurzamer …

Geef een reactie