zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Advertorial » KARWEI gaat knallen met de verkoop van vuurwerk

KARWEI gaat knallen met de verkoop van vuurwerk

KARWEI gaat knallen met de verkoop van vuurwerk

Berkel en Rodenrijs – Vanuit een aparte vuurwerkshop gaat KARWEI van start met de verkoop van vuurwerk. Het is voor Donald de Vogel de eerste keer, maar andere KARWEI Bouwmarkten gingen hem reeds voor.

Enthousiast vertelt Donald er over: “Ik vind het afsteken van en kijken naar vuurwerk zelf leuk en we zagen mogelijkheden hier op het terrein. Na een grondige voorbereiding staat nu alles gereed om iedereen van zowel goed als vooral veilig vuurwerk te kunnen voorzien.”

Pro-Line

De keuze viel op vuurwerk van Pro-Line vuurwerk. “Een mooi en goed merk dat al twintig jaar een zeer uitgebreid assortiment aan prachtig (sier)vuurwerk biedt. Voor de klant is het ’t fijnste als hij een bestelling kan plaatsen in de voorverkoop. Dat voorkomt tijdens de drie verkoopdagen het lange wachten en bovendien kan rustig thuis aan tafel bekeken worden waar de keuze op gaat vallen om het vervolgens tijdens de drie verkoopdagen even op te komen halen in de vuurwerkshop. Bovendien levert het bestellen in de voorverkoop ook nog eens gratis vuurwerk op. Als extraatje presenteren we tevens enkele bliksemdeals met extra scherpe prijzen.
De folders met daarin het aanbod aan vuurwerk worden huis-aan-huis verspreid, maar uiteraard kan ook worden gekeken op www.karwei-berkel.nl. Daar kan tevens het effect van het vuurwerk worden bekeken.

Aparte entree

Donald houdt wel van veel actie in en rond zijn bedrijf aan de Berkelse Poort.
“Vorige week zijn we aan de voorzijde van het pand begonnen met de verkoop van kerstbomen en aan de achterzijde met de opbouw van de speciale vuurwerkshop met een eigen entree. De verkoopdagen zijn donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december (zondag 31 december is er geen vuurwerkverkoop!) van 09.00 tot 21.00 uur, waarbij op grote schermen het vuurwerkeffect in beeld wordt gebracht.
Bij besteding van minimaal 25 euro ontvangt de klant een zakje oliebollen van Oliebollenbakker Van den Bulk uit Berkel Centrum. Vanaf medio december staat op de achterkant van de kassabonnen van zowel Plus Koelhuis als Albert Heijn Berkel Centrum een waardebon waarbij 5 euro korting kan worden gekregen op het vuurwerk bij KARWEI.”
De Bouwmarkt is zaterdag 30 december om 18.00 uur gesloten en op zondag 31 december geopend tussen 12.00 en 17.00 uur.

Check Also

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid

Een 9-jarig meisje kwam met haar moeder voor een consult. Ze had al vanaf haar derde elke twee weken last van migraine met misselijkheid, overgeven en gevoeligheid voor prikkels. Ook had ze wekelijks sterke krampende pijn in haar been. Vooral als ze veel liep en dat is lastig voor een actief voetballend meisje.

Geef een reactie