zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » BC Schollevaar 3 – PIP BBV 1: 2-6

BC Schollevaar 3 – PIP BBV 1: 2-6

Berkel en Rodenrijs – Voor het eerste team van BBV PIP was na een rustperiode van een aantal weken de competitie weer begonnen, zij troffen daarbij de nummer 1 van de competitie: BC Schollevaar. De heren Peter den Boer en Milan Koot begonnen de wedstrijd met een zwaar bevochten overwinning in drie sets met de herendubbel, waarna de dames Rachelle Mostert en Ilona Geene de dubbel helaas verloren. Bij de singles werden vier hele zware en spannende wedstrijden gespeeld. Alleen Peter wist de single binnen te halen. Vervolgens werd er afgesloten met de twee mixen, jammer genoeg eindigend in verlies. Zondag 10 december speelt het eerste thuis in de Oostmeerhal tegen de nummer 2 van de competitie: BC Delft.

Check Also

Korfbal

Zaandam – Korfbalvereniging Weidevogels hoopte zaterdag 13 oktober een goed vervolg te geven aan de …

Geef een reactie