zondag 22 juli 2018 | week 29
Home » Sport » BC Schollevaar 3 – PIP BBV 1: 2-6

BC Schollevaar 3 – PIP BBV 1: 2-6

Berkel en Rodenrijs – Voor het eerste team van BBV PIP was na een rustperiode van een aantal weken de competitie weer begonnen, zij troffen daarbij de nummer 1 van de competitie: BC Schollevaar. De heren Peter den Boer en Milan Koot begonnen de wedstrijd met een zwaar bevochten overwinning in drie sets met de herendubbel, waarna de dames Rachelle Mostert en Ilona Geene de dubbel helaas verloren. Bij de singles werden vier hele zware en spannende wedstrijden gespeeld. Alleen Peter wist de single binnen te halen. Vervolgens werd er afgesloten met de twee mixen, jammer genoeg eindigend in verlies. Zondag 10 december speelt het eerste thuis in de Oostmeerhal tegen de nummer 2 van de competitie: BC Delft.

Check Also

Hoogvliet Minikamp bij CVV Berkel groot succes

Berkel en Rodenrijs - Vrijdag 6 en zaterdag 7 juli vond bij CVV Berkel het Hoogvliet Minikamp plaats. De kampleiders hadden ook dit jaar een zeer gevarieerd spelprogramma in elkaar gedraaid.