zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Advertorial » Tuincentrum Overvecht zet mooie kerstshow neer

Tuincentrum Overvecht zet mooie kerstshow neer

Tuincentrum Overvecht zet mooie kerstshow neer

Bergschenhoek – Na maanden van voorbereiding is tuincentrum Overvecht er weer in geslaagd een warme, gezellige en mooie kerstshow te presenteren aan bezoekers. Uiteraard ontbreekt de kerststal bij de ingang niet. Om in de stemming te komen kunnen bezoekers hier alvast een mooie foto maken.

Bij binnenkomst in de heringerichte kamerplantenkas vindt men een ruime keuze in kamerplanten, potterie en trendartikelen. Het pad vervolgend lopen bezoekers zo over in de koude kas, waar een overvloed aan kerstmateriaal te vinden is; de doe-het-zelver kan hiermee goed mee aan de slag. Hier vindt men snijgroen, kersttakken en tal van andere leuke knutselspullen. Daarbij is een ruime sortering potterie speciaal voor buiten te vinden.
Op het buitenterrein is, zoals alle jaren gebruikelijk, een mooie sortering kerstbomen te vinden. Medewerkers staan klaar om de boom netjes in te pakken, zodat de auto schoon blijft.

Thema’s

Via de dierenafdeling loopt de bezoeker vanzelf de kerstafdeling op. Overvecht neem hen al wandelend mee langs diverse kleurenthema’s. Na het passeren van de uitstalling kunstkerstbomen volgt het thema Loved by Nature. Hier zijn tal van warme aardsbruin- en kopertinten te vinden met op de achtergrond een ruime uitstalling van buiten- en binnen verlichting. Aansluitend het thema Winter Sky waar veel winterwit, poederroze en zacht blauwe tinten voor de huiskamer te vinden zijn. Hierna het thema Gala diner en Grand Café: felle kleurcontrasten, overschakelend op de traditionele kleuren goud, groen en rood. Samen met de kinderen kunnen ouders lekker rondstruinen tussen de vrolijke kinderartikelen, kersthuisjes, servetten en tal van leuke kerstkoopjes. Tuincentrum Overvecht is klaar voor de kerst en nodigt iedereen uit om langs te komen.

Check Also

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid

Een 9-jarig meisje kwam met haar moeder voor een consult. Ze had al vanaf haar derde elke twee weken last van migraine met misselijkheid, overgeven en gevoeligheid voor prikkels. Ook had ze wekelijks sterke krampende pijn in haar been. Vooral als ze veel liep en dat is lastig voor een actief voetballend meisje.

Geef een reactie