zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » Lezersschrijven » Mannen met baarden

Mannen met baarden

Sinds de baard bij de mannen in de mode is, zie ik exemplaren voorbij komen waarvan ik denk: alsjeblieft zeg, scheer af die handel. Ik hoop dan ook dat die rage gauw voorbij is. Bij sommige mannen staat het wel.
Op de voorkant van De Heraut van vorige week (29 november) staat bij het artikel ‘Sint in Bleiswijk’ een foto van onze wereldberoemde Bleiswijker en golfer Joost Luiten met baard. Nou Joost: van mij mag je hem laten staan, het staat je geweldig! En voor de rest van de mannen: hou je kinnetje lekker glad, zo ga je mooier op pad!

Lenie Voorwinden
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Kappen van bos voor aanleg van water

Door het Recreatieschap Rottemeren en Staatsbosbeheer is besloten om bos te kappen voor de aanleg …