maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Sport » Miniwielrenners weer van start

Miniwielrenners weer van start

Miniwielrenners weer van start

Berkel en Rodenrijs – Het Mini Cycle Cross seizoen is weer van start gegaan. De eerste van acht wedstrijden, georganiseerd door RCC De Pedaalridders, werd verreden op het parcours van wielervereniging Ahoy. Totaal 75 renners namen deel aan deze wedstrijd.

Categorie een t/m vier reden het kleine parcours door het bos en de zandbak. Zes jongste renners van de eerste categorie mochten het spits afbijten. Met een ruime voorsprong finishte Nicole van Sighem na vier ronden als eerste. In categorie twee stonden veertien deelnemers aan de start waaronder vier Pedaalridders. Floortje de Vries kwam als eerste over de finish. Er werd flink gestreden voor alle plaatsen. Zino van Os werd 7e, Lucas Houweling 8e, Ayden de Jong 11e en Wouter v.d. Breevaart Bravenboer 14e. Dave Boekestijn ging in categorie drie hard van start en won met een ruime voorsprong na zes ronden.
Er vertrokken 19 renners voor hun wedstrijd van zeven ronden. Er was een flinke strijd voor het podium. Voor de Pedaalridders stonden Dico van Os en Olaf van Ginkel aan de start. Dico won de wedstrijd met een lichte voorsprong en Olaf kwam als 14e over de meet.
Categorie vijf bracht acht renners aan de start, waaronder Mika van Os en Mathijs Houweling. Mika ging hard van start en kwam met een ruime voorsprong als eerste over de finish. Mathijs werd zesde. Hierna was categorie zes aan de beurt met vier deelnemers. Sjors Lugthart kwam hier als eerste over de finish. Als laatste kwamen categorie zeven en de nieuwelingen gezamenlijk aan de start. Swen Vonk kwam hier als eerste over de finish.

Check Also

Voetbal

Bergschenhoek – Het was goed toeven bij BVCB afgelopen zaterdag. Prachtig complex en heerlijk zomerweer. …

Geef een reactie