maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Sport » CVV Berkel Dames 1 nieuwe koploper in 1e klasse
Berkel en Rodenrijs - Het was afgelopen zaterdag niet de vraag of, maar eerder met hoeveel de Berkel dames zouden winnen bij Barendrecht. Deze club heeft nog geen punt weten te behalen en dus was menigeen er bij voorbaat van overtuigd dat er een grote uitslag op het formulier zou komen te staan.

CVV Berkel Dames 1 nieuwe koploper in 1e klasse

Berkel en Rodenrijs – Het was afgelopen zaterdag niet de vraag of, maar eerder met hoeveel de Berkel dames zouden winnen bij Barendrecht. Deze club heeft nog geen punt weten te behalen en dus was menigeen er bij voorbaat van overtuigd dat er een grote uitslag op het formulier zou komen te staan.

Het begin voor Berkel was grandioos want na welgeteld twee minuten en 46 seconden lag de bal al in het tegendoel en opende Lindy Hogedoorn hiermee de score. Een regen aan doelpunten werd het echter niet. Berkel ging mee in het spel van de thuisclub, speelde zelfs wat slordig en faalde menig keer in en met de eindpass. Het was lang wachten op de bevrijdende 0-2 toen Michelle Arbman in de 28e minuut een voorzet van Melanie den Dulk feilloos afrondde. Dit bleef het tot de rust in een eerste helft die niet al te best was. Na de thee probeerde Berkel het verschil te maken en kreeg vrij snel loon naar werken. Faith Parto was iedereen te slim af met een subliem balletje en noteerde 0-3. Via Anouk Angkotta en Lindy Hogedoorn werd de eindstand uiteindelijk bepaald op 0-5 en was de overwinning voor Berkel.
CVV neemt de koppositie over in de 1e klasse A en dat is een puike prestatie van speelsters en staf. Er resten nog twee thuiswedstrijden voor de winterstop, 16 december Ter Leede thuis voor de beker en aankomende zaterdag de laatste competitiewedstrijd voor de winterpauze tegen Seastum II. Aftrap thuis om 15.00 uur.

Check Also

Voetbal

Bergschenhoek – Het was goed toeven bij BVCB afgelopen zaterdag. Prachtig complex en heerlijk zomerweer. …

Geef een reactie