donderdag 16 augustus 2018 | week 33
Home » Sport » Trainen voor Rotterdam Marathon

Trainen voor Rotterdam Marathon

Bleiswijk – Zondag 17 december start de marathontrainingsgroep van De Kieviten met de traditionele gezellige inlooptraining. Het is nog mogelijk mee te trainen met deze groep. Voor de lopers is er een algemeen basisschema. Daarnaast is individuele begeleiding in de vorm van een op de loper toegespitst schema mogelijk. In de voorbereidingsfase kunnen deelnemers met hun vragen op loopgebied, voeding, kleding, schoeisel en blessurepreventie of behandeling van een blessure terecht bij gediplomeerde en zeer ervaren trainers van De Kieviten. Verzamelen: iedere zondag op de parkeerplaats bij ’t Zeeltje te Bleiswijk. Vertrek: 09.00 uur. Deelname aan de marathontrainingsgroep voor Kieviten is gratis. Niet-Kieviten betalen € 40,-. Vanaf het moment van inschrijven tot de marathon kunnen aan alle trainingen worden deelgenomen.
Meer informatie en aanmelding: Dick Baggerman, dick.baggerman@upcmail.nl, 010-5221977 of 06 -25035991.

Check Also

Viskampioenschap van Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - Onder prima weersomstandigheden is zaterdag 30 juni het Kampioenschap van Lansingerland gevist aan de Berkelse Plas in de Meerpolder. Bij deze wedstrijd mag alleen met de zogenaamde vaste hengel met de dobber gevist worden.