vrijdag 19 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Taalcafé Bergschenhoek

Taalcafé Bergschenhoek

Op donderdag 7 december is iedereen welkom in het Taalcafé van Bergschenhoek. Het Taalcafé zal plaatsvinden van 14.00 tot 16.00 uur in Ontmoet!, vestiging Bergschenhoek van Bibliotheek Oostland, Wilhelminastraat 1A.

Het Taalcafé is een ontmoetingsplek om meer Nederlands te spreken en te oefenen met andere mensen. Inwoners van Lansingerland praten over dagelijkse dingen onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor mensen die al goed Nederlands spreken is het Taalcafé een leuke plek om andere mensen te ontmoeten.
Kan je niet op 7 december, geen probleem! Op vrijdag 15 december is er in Berkel en Rodenrijs ook een Taalcafé van 09.30 tot 11.30 uur (Nieuwstraat 25).
De inloop is vrij en meedoen is gratis.

Check Also

Lekker lang lezen tijdens de kinderboekenweek

Lekker lang lezen tijdens de kinderboekenweek Berkel en Rodenrijs – CBS Prins Johan Friso vindt …

Geef een reactie