vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Algemeen » Taalcafé Bergschenhoek

Taalcafé Bergschenhoek

Op donderdag 7 december is iedereen welkom in het Taalcafé van Bergschenhoek. Het Taalcafé zal plaatsvinden van 14.00 tot 16.00 uur in Ontmoet!, vestiging Bergschenhoek van Bibliotheek Oostland, Wilhelminastraat 1A.

Het Taalcafé is een ontmoetingsplek om meer Nederlands te spreken en te oefenen met andere mensen. Inwoners van Lansingerland praten over dagelijkse dingen onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor mensen die al goed Nederlands spreken is het Taalcafé een leuke plek om andere mensen te ontmoeten.
Kan je niet op 7 december, geen probleem! Op vrijdag 15 december is er in Berkel en Rodenrijs ook een Taalcafé van 09.30 tot 11.30 uur (Nieuwstraat 25).
De inloop is vrij en meedoen is gratis.

Check Also

Cultuurbus bezoekt Hermitage

Lansingerland – De werkgroep Lansingerland – Cultuurbus SWSL organiseert voor 55-plussers op woensdag 12 april …