zaterdag 16 december 2017 | week 50
Home » Algemeen » Veel nieuwe vrijwilligersvacatures

Veel nieuwe vrijwilligersvacatures

Lansingerland – Op zoek naar een leuke vrijwilligersklus? Bij het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland zijn veel leuke vrijwilligersvacatures te vinden. Ook voor jou zit er een leuke vacature bij!
Wat spreekt je aan? Ben je praktisch of een regelaar, zoek je een korte klus of wil je langere tijd op een vast moment helpen? Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden als bestuurslid of coördinator, assistent conciërge, administratieve vrijwilliger of heb je groene vingers en help je liever bij tuinkeuringen? Wil je werken met en voor kinderen? Dan is overblijfouder worden misschien iets voor je. Werken met senioren kan bijvoorbeeld als barvrijwilliger of bij activiteiten. En dit is nog maar een kleine greep uit de vacatures.
Je kunt contact opnemen met het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland via info@viplansingerland.nl of 010 – 5225545. Op viplansingerland.nl vind je uitgebreide informatie over vrijwilligerswerk, mogelijkheden, workshops en themabijeenkomsten en wetenswaardigheden.

Check Also

Kalender om Natuur rond de Rotte te beleven en te helpen

Kalender om Natuur rond de Rotte te beleven en te helpen Lansingerland – De nieuwe …