zondag 22 juli 2018 | week 29
Home » Advertorial » Naar Beneden gaat met de tijd mee

Naar Beneden gaat met de tijd mee

Naar Beneden gaat met de tijd mee

Berkel en Rodenrijs – Het is er gezellig druk en de keuken draait op volle toeren, maar toch vond eigenaar Joost Suijten het tijd worden voor wat aanpassingen van deze tijd in zijn restaurant Naar Beneden in Berkel Centrum.

“Ik heb na 5½ jaar zin in iets vernieuwends. Naar Beneden verandert de komende maanden in een wat warmer restaurant; een restaurant met een warmtegevoel en een huiselijke sfeer. Bovendien met de slogan ‘we serveren u zoveel u wenst en wat u wilt’.”

Voor iedereen

Grote eters, kleine, snelle en eters die graag natafelen; ze zijn allemaal meer dan welkom bij Naar Beneden. Op het ruime en in de donkere maanden overdekte verwarmde terras, binnen op de begane grond en boven. Momenteel allemaal in kerstsfeer en deels al voorzichtig aangepakt richting de vernieuwing.
“Eerste Kerstdag zijn we gesloten; dan vieren wij allemaal het Kerstfeest gezellig thuis. En iedereen die op Tweede Kerstdag bij ons wil aanschuiven moet ik helaas teleurstellen; alle plaatsen zijn bezet en er kan echt niemand meer bij. Wel hebben wij op Kerstavond een paar plekjes vrij met de normale starters & bites kaart voor € 25,50 en zelfs de Early Bird voor € 19,50.

Uitgebreid

Het restaurant aan Westerwater 8, met zicht op De Visch, presenteert een uitgebreide lunch- en dinerkaart. “Maar we hebben ook specials die de moeite meer dan waard zijn. Zoals bijvoorbeeld onze kaart voor de Early Birds; die kunnen hier tussen half vijf en half zeven onbeperkt genieten van starters & bites, een broodplankje, friet, aardappels en salade en betalen daar slechts € 19,50 voor. De High Tea en High Wining zijn immens populair, evenals de Zoete Zondag; de laatste zondag van de maand.”

Verandering

De verandering bij Naar Beneden heeft zich reeds in gang gezet. Boven zijn de wanden al aangepakt met warm riet en river green en het plafond is van zilver veranderd in zwart. Het meubilair gaat eruit en er komt een andere opstelling, maar dat zal allemaal geleidelijk gaan, zodat de gasten er geen last van hebben. “We zien jullie graag in Naar Beneden.”

Check Also

Perflexxion tekent voor verhuizing naar Oudeland

Berkel en Rodenrijs - Het kantoor van Uitzendbureau Perflexxion gaat verhuizen. Na ruim twaalf jaar vanuit een kantoor in Berkel Centrum gewerkt te hebben is de blik nu gericht op bedrijventerrein Oudeland.