maandag 19 februari 2018 | week 08
Home » Advertorial » Derde Lions Kerstpakkettenactie overtreft alle verwachtingen

Derde Lions Kerstpakkettenactie overtreft alle verwachtingen

Derde Lions Kerstpakkettenactie overtreft alle verwachtingen

Berkel en Rodenrijs – Fijne feestdagen; dat zullen het voor rond de honderd gezinnen zeker worden als zij in de week voor Kerstmis uit handen van een lid van Lions Club Berkel en Rodenrijs een kerstpakket overhandigd krijgen.

Trees Borkus-Henskens

Voor de derde achtereenvolgende keer organiseerden de Berkelse Lions een kerstpakkettenactie. Vrijdag waren ze present bij Albert Heijn in Berkel Centrum waar zij de ruimte tussen de entree en de kassa’s mochten benutten voor het verzamelen van net gekochte houdbare artikelen die door klanten spontaan werden afgestaan en in kisten gedeponeerd. De stapel volle kisten groeide gestaag en ook de zaterdag werd zo succesvol – zelfs met muziek van de Helicon Pieten die eveneens een bezoekje aan de supermarkt brachten – dat besloten werd zondag de actie te continueren.
Voorzitter Jan Smallegange toonde zich een trots man. Trots op al die burgers die in de decembermaand zo spontaan iets over hadden voor een ander die een beetje extra aandacht goed kan gebruiken. En na zondag wist hij: “We hebben niet eerder zo veel artikelen gekregen. Vorig jaar werden we al verrast doordat we zeventig pakketten weg konden brengen, maar dit jaar zullen we zeker de honderd halen; schitterend. Daar wil ik graag nogmaals iedereen voor bedanken. Zowel de gulle gevers als de supermarkt en de medewerkers, maar ook de leden van de Lions die zich er met elkaar voor inzetten.”
De kerstpakketten gaan naar inwoners als extraatje voor de kerstdagen. Deze bewoners worden door lokale instellingen met zorg geselecteerd.

Check Also

Afvallen met infraroodlicht

Berkel en Rodenrijs - Madelon van der Kooij is in haar salon You get the look een challenge gestart voor mensen die graag willen afvallen. Infraroodlampen kunnen hierbij uitkomst bieden.