donderdag 16 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Sportfondsen Lansingerland neemt werkzaamheden van Optisport over
Lansingerland - Namens de gemeente Lansingerland neemt Sportfondsen met ingang van 1 januari 2018 zowel het beheer als de exploitatie van de in totaal 24 accommodaties van de gemeente over van Optisport dat het vijf jaar geleden van Sportfondsen overnam. Dat heeft de gemeente beslist na de aanbesteding die na vijf jaar op de rol stond.

Sportfondsen Lansingerland neemt werkzaamheden van Optisport over

Sportfondsen Lansingerland neemt werkzaamheden van Optisport over

Lansingerland – Namens de gemeente Lansingerland neemt Sportfondsen met ingang van 1 januari 2018 zowel het beheer als de exploitatie van de in totaal 24 accommodaties van de gemeente over van Optisport dat het vijf jaar geleden van Sportfondsen overnam. Dat heeft de gemeente beslist na de aanbesteding die na vijf jaar op de rol stond.

Trees Borkus-Henskens

De medewerkers van Optisport kunnen blijven werken. De komende weken zullen gesprekken met hen worden gevoerd. Zodra de administratie is overgedragen zullen zo snel mogelijk alle huurders worden benaderd.
De 24 accommodaties zijn onder andere de sporthallen, multifunctionele gebouwen, gebouwen die gebruikt worden door BSO of peuterspeelzalen en jeugdcentra, verspreid over heel Lansingerland. Vera van Welzenis wordt manager overall en Nathalie den Hollander zal als coördinator aan de slag gaan.
Het hoofdkantoor van Sportfondsen Multifunctionele Accommodaties Lansingerland – zoals de organisatie officieel zal heten – krijgt het hoofdkantoor in het pand waar ook het zwembad gevestigd is. Zwembad De Windas is overigens een aparte BV en staat los van deze afspraken.

Check Also

Poging tot moord op de prins

Een van mijn roemruchte voorgangers als hervormd predikant in Bleiswijk is dominee Slaet. Heel oud …