maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Advertorial » Gouden Kip de hele week geopend

Gouden Kip de hele week geopend

Gouden Kip de hele week geopend

Berkel en Rodenrijs – Het winkelcentrum in de Gouden Buurt heeft er sinds vorige week een unieke zaak bij gekregen: Gouden Kip grill & maaltijden aan de Westpolderstraat 82. Met dagelijks vers gemaakte kiplekkernijen die ter plaatse kunnen worden opgegeten – de zaak telt een kleine dertig zitplaatsen – of om mee te nemen naar huis.

De klant hoeft geen dag zonder deze lekkere specialiteiten te doen, want Gouden Kip is zeven dagen in de week geopend. Dinsdag tot en met zaterdag van 11.30 tot 20.00 uur, zondag en maandag van 12.00 tot 20.00 uur.
Eigenaar Elias heeft jaren ervaring in de horeca en weet hoe hij lekker eten moet bereiden. In de grote koelvitrine presenteert hij alle producten en de keuze is ruim. Bovendien draait in de zaak de grote grill waarin kip of haantje gegrild kan worden
“Alles wordt vers bereid; alles wat met kip te maken heeft is voorradig. Daarnaast hebben we overheerlijke halve haantjes en voor de kerst kan kalkoen bij ons worden besteld in twee varianten; reeds gegaard en gevuld met gehakt of om zelf klaar te maken.”

Hapjespan

Wacht er een feestje of een gezellige avond? Dan kan Gouden Kip de zorgen van gastheer en gastvrouw uit handen nemen met de hapjespan.
“Je kunt hier in de zaak uitzoeken welk assortiment je graag wilt presenteren tijdens zo’n avond. Vervolgens gaan alle lekkernijen in de hapjespan, de stekker in het stopcontact en alles wordt gegaard en warm gepresenteerd. Niet alleen makkelijk, maar bovendien heel erg lekker en ontspannen. De lege pan kan weer worden teruggebracht bij Gouden Kip.

Welkom

Westpolderstraat 82 bestaat uit een tweetal zaken die toegankelijk zijn via eenzelfde entree, maar los van elkaar werken. Elias en zijn medewerkers nodigen iedereen uit kennis te komen maken met zijn zaak en het ruime assortiment dat Gouden Kip te bieden heeft.
Voor meer informatie of iets bestellen: tel. 010 – 210 98 69 of www.goudenkip.com.

Check Also

Minder en duurzamere verpakkingen bij PLUS

Bergschenhoek – PLUS en haar belangrijkste leveranciers gaan zich gezamenlijk inzetten voor minder en duurzamer …

Geef een reactie