zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » Voetbal

BVCB – CWO: 4-0

Voetbal

BVCB – CWO: 4-0

Bergschenhoek – CWO heeft een gevoelige nederlaag geleden tegen één van de titelkandidaten in de tweede klasse, BVCB. In de eerste helft speelde de Vlaardingse ploeg zeker niet slechter dan BVCB en kreeg het zelfs de eerste mogelijkheden. Twee doelpunten in de eerste helft van de Bergschenhoekse ploeg en twee na de rust werden door BVCB aangegrepen om deze monsteruitslag gestalte te geven.
Het grote pluspunt deze wedstrijd was dat de Bergschenhoekse formatie met een behoorlijke portie inzet CWO tegemoet trad en doelman Wesley van der Molen de grote kans die de gasten kregen met een fraaie redding wist te beantwoorden.
Toen BVCB na een mindere start op stoom kwam, ontstonden ook de mogelijkheden. Evan Blom kreeg een kans aangegeven door Rob Rutten. Een foute terugspeelbal zou de basis zijn voor het openingsdoelpunt van BVCB waar Jeremy Stork van kon profiteren, 1-0. Een doelpoging van Kevin Paqué en weer een redding van Van der Molen hielden de wedstrijd levendig. Rob Rutten leek nummer twee binnen te schieten maar op de doellijn bracht een verdediger van CWO redding. De rebound was echter voor Yousif de Kock die voor 2-0 kon zorgen.
Na de pauze kwam ook Denzel Medar binnen de lijnen die Evan Blom de kans bood voor de 3-0. De aangever van dit doelpunt zou zelf verantwoordelijk zijn voor de 4-0.
Met deze overwinning blijft BVCB op positie drie met Strijen achter koploper Hellevoetsluis met zeven punten achterstand. Op de tweede plaats staat Sparta AV.

Check Also

Korfbal

Zaandam – Korfbalvereniging Weidevogels hoopte zaterdag 13 oktober een goed vervolg te geven aan de …

Geef een reactie