zondag 22 juli 2018 | week 29
Home » Sport » Supersterren CVV Berkel spelen Champions Leaque

Supersterren CVV Berkel spelen Champions Leaque

Supersterren CVV Berkel spelen Champions Leaque

Berkel en Rodenrijs – In shirts van onder meer Real Madrid, Barcelona, Milaan, Bayern München en Liverpool betraden de kinderen van CVV JO8 met de openingstune van de Champions League zaterdag 2 december het veld. Zij werden onder luid gejuich en applaus ontvangen door het in groten getale aanwezige publiek. Voor de vereniging, de ouders en de spelers was dit een prachtige ervaring.

Doel van de Champions League is om kinderen op een leuke en vrijblijvende manier kennis te laten maken met het competitief spelen in vaste teams. Op een klein veld, zonder keepers heeft elke speler veel balcontact en kan zich zo optimaal ontwikkelen. Na vijf weken van voorrondes waren afgelopen weekend de grote finales. Ondanks de kou en mist blije gezichten, fanatieke spelers, mooie doelpunten, alles was te zien op het veld. De jongens en meiden kwamen allen met veel plezier het veld af. Voor alle kinderen was er een medaille en een certificaat. Voor de twee winnende teams ook nog beker. Na de zeer spannende strijd waren er twee winnende teams. Team Barcelona thuis met Jelle van der Kaay, Sven Grinwis, Bas Klop, Laurens van Moot en Rick van Etten. En team Paris Saint-Germain met Chelsea van Dam, Elise Sultzle, Analie de Boer en Jurriaan van Aalst.

Check Also

Hoogvliet Minikamp bij CVV Berkel groot succes

Berkel en Rodenrijs - Vrijdag 6 en zaterdag 7 juli vond bij CVV Berkel het Hoogvliet Minikamp plaats. De kampleiders hadden ook dit jaar een zeer gevarieerd spelprogramma in elkaar gedraaid.