zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Creatief Café

Bergschenhoek – Heb jij zin om mensen te ontmoeten en creatief bezig te zijn? Kom dan op vrijdag 8 december naar het Creatief Café in Pand 58. Van 10.00-12.00 uur staan koffie en thee klaar. Je kunt werken aan een project dat stap voor stap wordt voorgedaan. Of je kunt aan een eigen project werken. Er zijn materialen aanwezig en meedoen is gratis. Je hoeft je niet aan te melden, maar kunt gewoon binnenlopen. Locatie: Pand 58, Boterdorpseweg nabij nummer 19 (naast het gemeentehuis van Lansingerland), Bergschenhoek. Informatie: www.pand58.life of mail naar hannekefeunekes@hotmail.com.

Zondagmiddagsoos in Ontmoet!

Bergschenhoek – Op zondag 10 december organiseert Welzijn Lansingerland de Zondagmiddagsoos in de nieuwe locatie van Welzijn Lansingerland: Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a te Bergschenhoek. Van 14.00 tot 16.30 uur is er gelegenheid elkaar te ontmoeten, een praatje te maken of een spelletje te doen. Wie vragen heeft over de Zondagmiddagsoos kan op werkdagen contact opnemen via tel. 010 – 5225545 of stuur een mail naar: info@swsl.nl.

Klaverjassen PV De Vrijheid

Bergschenhoek – Op maandagavond wordt er geklaverjast in het clubgebouw van Postduivenvereniging De Vrijheid, Sporthoekpad 2. Aanvang 20.00 uur. Inschrijfgeld: € 3, dit is inclusief een kopje koffie of thee

Open Tafel in Ontmoet!

Bergschenhoek – Elke tweede en vierde donderdag van de maand is er van 12.15 tot 13.30 uur Open Tafel in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Het menu voor 14 december is heldere groentesoep, kalfslapje met vleesjus, tuinbonen met ham en saus, gekookte aardappelen, appelmoes, roomvla, koffie of thee. De kosten bedragen € 7,50. Aanmelden is noodzakelijk bij de bar van Ontmoet! of telefonisch (010-5225545) voor dinsdagochtend 10.00 uur. Inlichtingen: mevrouw Barmentlo, tel. 010-5213413.

Computer- en Tablet Café

Bergschenhoek – Iedereen met interesse in computers en tablets is welkom bij het Computer- en Tablet Café in het gezellige leescafé van Ontmoet! in Bibliotheek Oostland, Wilhelminastraat 1a. Er zijn vrijwilligers van het SeniorWeb aanwezig die kunnen helpen wanneer de bezoekers van het café er met elkaar niet uitkomen. Het Computer- en Tablet Café is open op donderdag 14 december van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Check Also

PRIKBORD REGIO

Lezing ‘Kiss the Mountain’ Lansingerland – Op donderdagavond 11 oktober wordt voor de tweede keer …

Geef een reactie