vrijdag 15 december 2017 | week 50
Home » Algemeen » Gespot!

Gespot!

Gespot!

Lansingerland – “Ook in Lansingerland kun je mooie snoeken vangen”, laat Ed van der Linden uit Bergschenhoek de redactie weten. Ter illustratie stuurt hij een foto mee van deze snoek met een lengte van 105 cm die hij heeft gevangen. Zijn hobby is vissen op snoek en hij is regelmatig te vinden langs de waterkant in onze gemeente.

Check Also

Boswachter Dick van Stegeren: “Recreatiegebied om trots op te zijn”

Lansingerland - Boswachter Dick van Stegeren trad op 1 maart 2017 in dienst van Staatsbosbeheer. Hij liet ons zien hoe mooi en veelzijdig het Recreatiegebied De Rottemeren is. Hij leidde ons door het Hoge en Lage Bergse Bos, het Hoekse Park tot aan de Eendrachtspolder. Staatsbosbeheer heeft vanaf 1 januari van dit jaar het beheer van het gebied van GZH (Groenvoorziening Zuid-Holland) overgenomen, inclusief alle medewerkers die tevens een nieuw uniform kregen.