zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Inloopochtend De Ark

Berkel en Rodenrijs – Wie zin heeft in het maken van een praatje op een plaats waar men elkaar onder het genot van een kopje koffie kan ontmoeten, is iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur welkom in De Ark, Oranjestraat 2. Er is geen programma, zodat men in een ontspannen sfeer met elkaar kan praten.

Lunch en Meer in Wel-kom!

Berkel en Rodenrijs – Team Kruispunt organiseert op vrijdag 1december weer een heerlijke Lunch en Meer voor iedereen die zin heeft in een gezellige maaltijd. De Lunch en Meer wordt gehouden van 12.00 tot 13.30 uur in inloophuis Wel-kom!, ds. Van Koetsveldstraat 3. Team Kruispunt bestaat uit vrijwilligers uit de kerken in Berkel en Rodenrijs. De diaconieën van de kerken willen de kosten dragen; van de gasten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Aanmelden in Welkom! of bij Ria Nederveen, tel. 010-5116149. Dan is er genoeg voor iedereen.

Klaverjasclub Pius X

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 1 december is er sponsorklaverjassen in een zaal van de Pius X kerk aan de Anjerdreef.

Klaverjassen CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs – Tot eind april is er wekelijks op de vrijdagavond klaverjassen in het clubhuis van CVV Berkel op sportpark Het Hoge Land. Aanvang 20.00 uur, de kantine is vanaf 19.00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom.

Kaartvereniging De Twee Troeven

Berkel en Rodenrijs – Iedere maandagmiddag wordt er van 13.30 tot 16.45 uur gekaart in de benedenzaal van de Pius X kerk aan de Anjerdreef 48 in het Rodenrijs. Organisator is De Twee Troeven, een kaartvereniging voor 50-plussers. Men kan er klaverjassen en bridgen. Informatie: Jeanne Bloom, voorzitter (5115553).

Workshop Bloemschikken

Berkel en Rodenrijs – Zin om een mooi kerststukje te maken? Op vrijdagmiddag 8 december organiseert Team Kruispunt een gezellige workshop bloemschikken met als thema Kerst. Met tijd voor een gezellig praatje en wat lekkers bij de koffie, thee of warme chocolademelk. Tijd: 14.00 tot 16.00 uur. Kosten: € 5,00. Opgave: bij Wel-kom! of telefonisch 010-5116149 (Ria Nederveen).

Kringloopwinkel

Berkel en Rodenrijs – In de Nieuwstraat 9a is een Kringloopwinkel gevestigd, waarvan de opbrengst onder meer bestemd is voor onderzoekskosten naar de ziekte Porfyrie en voor KiKa. Verkoop van nog bruikbare tweedehands spullen (kleding, boeken, huishoudelijke artikelen). Er kunnen ook spullen worden gebracht of thuis worden opgehaald, tel. 06-44620997 of 06-44045745. Geopend op maandag 13.00-17.00 uur en dinsdag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur.

Check Also

PRIKBORD REGIO

Lezing ‘Kiss the Mountain’ Lansingerland – Op donderdagavond 11 oktober wordt voor de tweede keer …

Geef een reactie