zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Klaverjassen in Berghonk

Bergschenhoek – Elke donderdag wordt er geklaverjast in Sociëteit EchThuis in Berghonk, Burg. van Oostenweg gehouden. Iedereen die vroeger zijn of haar weg naar De Smitshoek kon vinden wordt hartelijk uitgenodigd nu naar de Chabotzaal van Sporthal Berghonk te komen. De kosten blijven voorlopig gelijk aan die men gewend was in De Smitshoek. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Informatie: Hans Dirkzwager, tel. 06 – 53613261.

Bridgen bij BVCB

Bergschenhoek – Vrijdag 1 december is er weer bridgen bij BVCB, Sporthoekpad 1. Aanmelden voor vrijdagochtend 10.00 uur. Aanmelding en/of informatie: Theo Vriend, tel. 06 – 51290907, 010 – 5221747, mailadres: thvriend@gmail.com.

Ochtendjeugddienst ‘Samen bijÉÉN’

Bergschenhoek – Zondag 3 december is er een jeugddienst in de Hervormde Gemeente in Bergschenhoek. Voorganger is ds. Arjen Terlouw. Deze jeugddienst zal anders zijn dan andere jeugddiensten. De dienst vindt namelijk ’s ochtends om 10.00 uur plaats. Het idee voor het houden van een jeugddienst in de ochtend komt mede uit de gemeente en lijkt de jeugddienstcommissie een goede manier om gemeenteleden meer met elkaar te verbinden. Gemeenteleden kunnen veel van elkaar leren. Geloven doe je immers niet alleen, maar samen. Het thema is Samen bijÉÉN. In de dienst zal het gaan over hoe verschillende generaties samen één kerk zijn. Een dienst voor iedereen! De dienst wordt muzikaal begeleid door de eigen band. Info: jdc@hervormd.nl of kijk op www.facebook.com/jeugddienstbergschenhoek of Instagram: jdcbergschenhoek.

Kom eens kegelen in Berghonk

Bergschenhoek – Welkom op maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagavond en vrijdagmiddag in Berghonk. Informatie: Hans Visser, tel. 06-40667476, email: hetkegelhonk@kpnmail.nl.

KBO Kerstviering

Bergschenhoek – Dinsdag 19 december organiseert de KBO Bergschenhoek een kerstviering. Om 11.00 uur begint een advent- en kerstviering in de R.K. Kerk, aansluitend is er een feestelijke lunch in de Parochiezaal. Hierna volgt er een gezellige middag met entertainment. Aanmelden vooraf is nodig in verband met de lunch. Opgeven voor deelname kan rechtstreeks bij C. van Dijk, tel. 010-5216511, email cvandijk@ziggo.nl of bij mevrouw A. v.d. Burg-in ’t Veen, tel. 010-5220343, email jamvdburg@planet.nl. Van harte welkom!

Kledingbank Lansingerland

Bergschenhoek – De Kledingbank Lansingerland is op dinsdag en donderdag van 12.00 tot 15.30 uur geopend voor afhalen en brengen van kleding. Op woensdag op afspraak geopend van 12.00 tot 15.30 uur. Adres: Weg en Bos 110 te Bergschenhoek, tel. 06 – 128 899 09. Kijk op de website voor meer informatie: www.kledingbank-lansingerland.nl.

Check Also

PRIKBORD REGIO

Lezing ‘Kiss the Mountain’ Lansingerland – Op donderdagavond 11 oktober wordt voor de tweede keer …

Geef een reactie