donderdag 18 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » Voetbal

ONA – TOGB: 3-1

Voetbal

ONA – TOGB: 3-1

Gouda – TOGB heeft het tegen ONA niet gered. Ondanks het feit dat beide ploegen niet veel voor elkaar onder deden bleef de ploeg van TOGB – trainer Ronald Ermes aan de negatieve kant van de score na een 2-1 achterstand bij rust. Toch vond de trainer van de Berkelse formatie dat zijn ploeg goed gewerkt had, maar hier de beloning niet voor kreeg.
Zonder vleugelspelers Glenn den Uyl en Younes Assaih, beiden geblesseerd, moest Ermes enkele noodgrepen toepassen. Hij bracht desondanks een volwaardig elftal op de been. Het spel dat TOGB op de mat legde was niet onverdienstelijk, maar de Berkelaren keken bij rust wel tegen een 2-1 achterstand aan. Twee treffers van de Goudse formatie brachten de thuisclub op voorsprong. Vince Luyken zorgde voor de aansluitende treffer. Echter na rust wist de thuisclub andermaal te scoren, 3-1.
TOGB kreeg in het vervolg nog een tegenslag te verwerken toen Rowan Saris met een forse blessure die zich vrij ernstig liet aanzien, naar de kant moest. Met enkele wissels probeerde Ermes het getij nog te keren, maar dit bleef zonder resultaat.
“Het zit even niet mee”, was na afloop de verklaring van de trainer. “We zijn nu even niet in grootste vorm. Kan gebeuren; we lossen het op door hard te blijven werken.”

Check Also

Korfbal

Zaandam – Korfbalvereniging Weidevogels hoopte zaterdag 13 oktober een goed vervolg te geven aan de …

Geef een reactie