zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Lezersschrijven » Bouw Parkzoom 4

Bouw Parkzoom 4

Ja hoor, er wordt gebouwd in Parkzoom 3 en dalijk in 4. Vele gegadigden (vooral starters) kijken of liever gezegd keken hier naar uit.
Wat een beleid, zoals wij kunnen lezen in De Heraut van 15 november, voert de gemeente weer hier.
Voorrang krijgen mensen die een huurwoning achterlaten, is dat een starter? En dan bouwen ze maar 1/3 starterswoningen voor zoveel aanvragen.
Wat een demotiverend beleid! Hoezo woning achterlaten? Hoe zit dat met de starters die hun leven lang al in Lansingerland wonen en al zo lang op zoek zijn naar een koopwoning? Die hun werk hier hebben of hun bedrijf? Die hebben het nakijken. Huurhuizen worden hier uitgedeeld aan asielzoekers, opgeknapt en al niet meer. Dat mag alles kosten. Prima hoor, maar onze eigen kinderen die graag willen kopen wordt het onmogelijk gemaakt. Over huren dan helemaal niet te spreken met een wachttijd van minimaal 8 jaar.
De eisen worden steeds zwaarder en door een beleid zoals deze gemeente voert is het gewoon onmogelijk om in aanmerking te komen voor een betaalbare koopwoning.
Misschien moeten de heren / dames zich eens bezinnen over de onredelijkheid die nu gesteld is voor de nieuwbouw Parkzoom 3 en 4.
Als wij zo nodig alles moeten vrij maken voor asielzoekers en of voor mensen buiten de gemeente Lansingerland, graag ook de belastingen gelijk trekken en de hondenbelasting in Lansingerland net als in Rotterdam afschaffen. Gelijke monniken gelijke kappen.
En misschien dan die ambtenaren die gewoon op de loonlijst blijven staan (zie ingezonden stuk) er ook maar af halen dan hoeft de hondenbelasting niet als melkkoe te dienen voor onze gemeente.

B. Oranje

Check Also

Zonnebloem bedankt!

Op dinsdag 25 september organiseerde de Zonnebloem weer een middag voor ouderen en gehandicapten in …

Geef een reactie