zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Medipoint Service Punt

Bleiswijk – Elke oneven week op donderdag is van 09.30 tot 11.30 uur het Medipoint Service Punt, Dorpsstraat 3, geopend. De eerstvolgende data zijn: 23 november, 7 en 21 december. Men kan er terecht voor reparaties aan WMO hulpmiddelen en aan een ander mobiel hulpmiddel, klein onderhoud aan hulpmiddelen en voor vragen en advies over een hulpmiddel.

Jeugdsoos Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Kom gezellig PlayStation spelen, poolen of lekker met elkaar kletsen en er is gratis internet. Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 20.00 tot 23.00 uur. Ook voor kinderen vanaf 10 jaar zijn er activiteiten. Kijk op www.pectos.nl voor meer informatie.

Kerstmarkt

Bleiswijk – In ontmoetingscentrum De Leeuwerik en woonzorgcentrum Laurens De Tuinen wordt op zaterdag 25 november een kerstmarkt georganiseerd. Gezellige kraampjes met sieraden, tassen, bloemen, cadeauartikelen en nog veel meer! De kerstmarkt wordt muzikaal omlijst. In het restaurant van De Tuinen zijn poffertjes te koop. De Brug mode heeft een verkoop en modeshow. Bezoekers zijn welkom van 11.00 tot 15.30 uur in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2, en De Tuinen, Oranjetuin 124-126.

Filmmiddag 55+

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland organiseert elke laatste zondag van de maand een gezellige filmmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. De eerstvolgende keer is zondag 26 november. De film is gratis voor Lansingerland actiefpashouders. Niet-pashouders betalen € 2,-. Tijd: 14.00-17.00 uur, zaal open 13.30 uur. Kijk ook eens op de website www.welzijnlansingerland.nl.

Filmmiddag in De Leeuwerik

Bleiswijk – Zondag 26 november is er weer een filmmiddag in De Leeuwerik. Dit keer wordt de film Bon Dieu! vertoond. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. Claude en Marie Verneuil zijn afkomstig van katholieke ouders uit de grote provinciale bourgeoisie en nogal conservatief. Maar ze zijn altijd ruimdenkend geweest. Het was echter even slikken toen hun eerste dochter trouwde met een moslim, hun tweede met een Jood en de derde met een Chinees. Hun hoop dat hun laatste dochter toch voor de kerk trouwt, wordt aangewakkerd wanneer ze vernemen dat ze een brave katholieke jongen heeft ontmoet. De toegang bedraagt € 2,- Voor Actiefpashouder is de toegang gratis. Info: Welzijn Lansingerland is bereikbaar op werkdagen van 9.00-17.00 uur, tel. 010-5225545.

Check Also

PRIKBORD REGIO

Lezing ‘Kiss the Mountain’ Lansingerland – Op donderdagavond 11 oktober wordt voor de tweede keer …

Geef een reactie