woensdag 22 november 2017 | week 47
Home » Algemeen » Halloweengriezeltjes verrast met cadeaubon

Halloweengriezeltjes verrast met cadeaubon

Halloweengriezeltjes verrast met cadeaubon

Berkel en Rodenrijs – Tien kinderen werden uitgenodigd maandagmiddag 13 november naar Berkel Centrum te komen om een prijs in ontvangst te nemen. Zij hadden de puzzeltocht gewonnen tijdens het druk bezochte Halloweenfeest. De prijs namen zij allemaal als ‘gewone’ kinderen in ontvangst; op niets meer lijkend op de griezeltjes die zij tijdens het Halloweenfeest mochten zijn. Ze kregen allemaal een cadeaubon uitgereikt die zij zelf kunnen omwisselen voor iets leuks. De winnaars waren: Daan van Dam, Tim Lexmond, Sienna in ’t Veld, Jasper Kramer, Jasper Schram, Anna Houtman, Jorn Splinter, Jace Grolle, Denise Terlage en Jack Claassens.

Check Also

Een moment van stilte om te herdenken

Bergschenhoek - Teeuw Uitvaartverzorging organiseert al enkele jaren een Herdenkingsavond met muziek en zang. Dit jaar vond het In Memoriam concert plaats op woensdagavond 15 november in Het Baken te Bergschenhoek. Een avond met muziek, zang en een kort gesproken woord waar werd stilgestaan bij hen die worden gemist.