maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Halloweengriezeltjes verrast met cadeaubon

Halloweengriezeltjes verrast met cadeaubon

Halloweengriezeltjes verrast met cadeaubon

Berkel en Rodenrijs – Tien kinderen werden uitgenodigd maandagmiddag 13 november naar Berkel Centrum te komen om een prijs in ontvangst te nemen. Zij hadden de puzzeltocht gewonnen tijdens het druk bezochte Halloweenfeest. De prijs namen zij allemaal als ‘gewone’ kinderen in ontvangst; op niets meer lijkend op de griezeltjes die zij tijdens het Halloweenfeest mochten zijn. Ze kregen allemaal een cadeaubon uitgereikt die zij zelf kunnen omwisselen voor iets leuks. De winnaars waren: Daan van Dam, Tim Lexmond, Sienna in ’t Veld, Jasper Kramer, Jasper Schram, Anna Houtman, Jorn Splinter, Jace Grolle, Denise Terlage en Jack Claassens.

Check Also

Bijen houden open huis

Rottemeren – Op zaterdag 14 juli houdt de Rotterdamse bijenhoudersvereniging Ambrosiusgilde van 10.00 tot 17.00 …