maandag 19 maart 2018 | week 12
Home » Algemeen » Halloweengriezeltjes verrast met cadeaubon

Halloweengriezeltjes verrast met cadeaubon

Halloweengriezeltjes verrast met cadeaubon

Berkel en Rodenrijs – Tien kinderen werden uitgenodigd maandagmiddag 13 november naar Berkel Centrum te komen om een prijs in ontvangst te nemen. Zij hadden de puzzeltocht gewonnen tijdens het druk bezochte Halloweenfeest. De prijs namen zij allemaal als ‘gewone’ kinderen in ontvangst; op niets meer lijkend op de griezeltjes die zij tijdens het Halloweenfeest mochten zijn. Ze kregen allemaal een cadeaubon uitgereikt die zij zelf kunnen omwisselen voor iets leuks. De winnaars waren: Daan van Dam, Tim Lexmond, Sienna in ’t Veld, Jasper Kramer, Jasper Schram, Anna Houtman, Jorn Splinter, Jace Grolle, Denise Terlage en Jack Claassens.

Check Also

Kraan van 70 ton zakt weg

Kraan van 70 ton zakt weg Berkel en Rodenrijs – Een 70 tons kraan is …