donderdag 18 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Halloweengriezeltjes verrast met cadeaubon

Halloweengriezeltjes verrast met cadeaubon

Halloweengriezeltjes verrast met cadeaubon

Berkel en Rodenrijs – Tien kinderen werden uitgenodigd maandagmiddag 13 november naar Berkel Centrum te komen om een prijs in ontvangst te nemen. Zij hadden de puzzeltocht gewonnen tijdens het druk bezochte Halloweenfeest. De prijs namen zij allemaal als ‘gewone’ kinderen in ontvangst; op niets meer lijkend op de griezeltjes die zij tijdens het Halloweenfeest mochten zijn. Ze kregen allemaal een cadeaubon uitgereikt die zij zelf kunnen omwisselen voor iets leuks. De winnaars waren: Daan van Dam, Tim Lexmond, Sienna in ’t Veld, Jasper Kramer, Jasper Schram, Anna Houtman, Jorn Splinter, Jace Grolle, Denise Terlage en Jack Claassens.

Check Also

Landelijk congres Buurttoezicht levert concrete resultaten op

Lansingerland - Rond de honderd belangstellenden brachten vanuit het hele land zaterdag 13 oktober een bezoek aan het eerste landelijke congres ‘De toekomst van buurtpreventie initiatieven’ dat in de Week van de Veiligheid werd georganiseerd in het gemeentehuis van Lansingerland.

Geef een reactie