vrijdag 19 oktober 2018 | week 42
Home » Advertorial » Meet en greet the Reinders twins

Meet en greet the Reinders twins

Bergschenhoek – Woensdag 22 november organiseert Ivy Fashion van 19.00 tot 22.00 uur een Foodies en Goodies Shopping Night. Met de feestmaand in aantocht een mooie gelegenheid leuke cadeautjes en gave party outfits aan te schaffen.
Foodblogger Romee Reinders verzorgt de heerlijke hapjes en is aanwezig voor vragen over makkelijke kookgerechten.
En Julie en Marie zijn er ook. Meet en greet de Reinders Twins.
Aanmelden kan bij Ivy Fashion, De Vlashoeck 10-12 in Bergschenhoek, tel. 010 – 52 982 22.

Check Also

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid

Een 9-jarig meisje kwam met haar moeder voor een consult. Ze had al vanaf haar derde elke twee weken last van migraine met misselijkheid, overgeven en gevoeligheid voor prikkels. Ook had ze wekelijks sterke krampende pijn in haar been. Vooral als ze veel liep en dat is lastig voor een actief voetballend meisje.

Geef een reactie