woensdag 22 november 2017 | week 47
Home » Advertorial » Meet en greet the Reinders twins

Meet en greet the Reinders twins

Bergschenhoek – Woensdag 22 november organiseert Ivy Fashion van 19.00 tot 22.00 uur een Foodies en Goodies Shopping Night. Met de feestmaand in aantocht een mooie gelegenheid leuke cadeautjes en gave party outfits aan te schaffen.
Foodblogger Romee Reinders verzorgt de heerlijke hapjes en is aanwezig voor vragen over makkelijke kookgerechten.
En Julie en Marie zijn er ook. Meet en greet de Reinders Twins.
Aanmelden kan bij Ivy Fashion, De Vlashoeck 10-12 in Bergschenhoek, tel. 010 – 52 982 22.

Check Also

Eerste steen gemetseld voor nieuwe kantoor- en bedrijfsunits Weg en Bos

Bergschenhoek - Op bedrijventerrein Weg en Land werd woensdagmiddag 8 november op vakkundige wijze een eerste steen gemetseld van een wand die zal verrijzen in het fraaie verzamelgebouw dat wordt gerealiseerd aan Weg en Bos. Remco de Wever viel die eer te beurt; hij was de eerste koper van een unit.