donderdag 18 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial » Meet en greet the Reinders twins

Meet en greet the Reinders twins

Bergschenhoek – Woensdag 22 november organiseert Ivy Fashion van 19.00 tot 22.00 uur een Foodies en Goodies Shopping Night. Met de feestmaand in aantocht een mooie gelegenheid leuke cadeautjes en gave party outfits aan te schaffen.
Foodblogger Romee Reinders verzorgt de heerlijke hapjes en is aanwezig voor vragen over makkelijke kookgerechten.
En Julie en Marie zijn er ook. Meet en greet de Reinders Twins.
Aanmelden kan bij Ivy Fashion, De Vlashoeck 10-12 in Bergschenhoek, tel. 010 – 52 982 22.

Check Also

Meer dan onderwijs alleen op het Laurens Lyceum

Hillegersberg - ‘Meer dan onderwijs’, wij kunnen het wel denken en zeggen, maar jij wilt het vast ook beleven en zien. De sfeer proeven en kennismaken met de school waar je de komende jaren niet alleen ouder, maar ook wijzer wilt worden.