vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Advertorial » Meet en greet the Reinders twins

Meet en greet the Reinders twins

Bergschenhoek – Woensdag 22 november organiseert Ivy Fashion van 19.00 tot 22.00 uur een Foodies en Goodies Shopping Night. Met de feestmaand in aantocht een mooie gelegenheid leuke cadeautjes en gave party outfits aan te schaffen.
Foodblogger Romee Reinders verzorgt de heerlijke hapjes en is aanwezig voor vragen over makkelijke kookgerechten.
En Julie en Marie zijn er ook. Meet en greet de Reinders Twins.
Aanmelden kan bij Ivy Fashion, De Vlashoeck 10-12 in Bergschenhoek, tel. 010 – 52 982 22.

Check Also

Eerste paal voor ‘laatste ronde’

Berkel en Rodenrijs - Onder het toeziend oog van de ontwikkelaars Marcel en Ton Hermes de kopers en tal van andere gasten ging dinsdagmiddag 13 maart de officiële eerste paal de grond in voor de realisatie van een bedrijfsverzamelcomplex BUBP op de Berkelse Poort. Het complex verschijnt naast de brandweerkazerne en wordt het laatste pand op het terrein.