maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Advertorial » Meet en greet the Reinders twins

Meet en greet the Reinders twins

Bergschenhoek – Woensdag 22 november organiseert Ivy Fashion van 19.00 tot 22.00 uur een Foodies en Goodies Shopping Night. Met de feestmaand in aantocht een mooie gelegenheid leuke cadeautjes en gave party outfits aan te schaffen.
Foodblogger Romee Reinders verzorgt de heerlijke hapjes en is aanwezig voor vragen over makkelijke kookgerechten.
En Julie en Marie zijn er ook. Meet en greet de Reinders Twins.
Aanmelden kan bij Ivy Fashion, De Vlashoeck 10-12 in Bergschenhoek, tel. 010 – 52 982 22.

Check Also

Rabobank is gul voor verenigingen en stichtingen

Lansingerland - De Rabobank Zuid-Holland Midden heeft een twaalftal verenigingen en stichtingen uit de regio verrast met een mooie cheque. Dinsdag 26 juni organiseerde de bank een speciaal moment voor de ontvangers van de donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds. In totaal werd een bedrag van bijna € 25.000,- toegekend. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het Rabobankkantoor in Delft.