dinsdag 11 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Sfeervolle Trouwbeurs Lansingerland maakt bruidsparen enthousiast

Sfeervolle Trouwbeurs Lansingerland maakt bruidsparen enthousiast

Sfeervolle Trouwbeurs Lansingerland maakt bruidsparen enthousiast

Berkel en Rodenrijs – Trouwlustigen, maar ook hun familieleden en vrienden maakten zaterdag 11 november kennis met een leuke en zeer sfeervolle trouwbeurs, georganiseerd door The Wedding Team en gerealiseerd in de zalen van (ook trouwlocatie) t Manneke.

Trees Borkus-Henskens

The Wedding Team is een initiatief van een zestiental bedrijven uit Lansingerland en omgeving die producten en diensten aanbieden om van een bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Alles om de trouwdag tot in de puntjes te regelen, het bruidspaar te ontzorgen en ze de gelegenheid te bieden ook echt te genieten van de dag.
De Trouwbeurs presenteerde een ruim aanbod. Trouwkaarten in soorten en maten, maatpakken voor de bruidegom en zijn getuigen, taarten om van te smullen, een videofotograaf om de hele dag ‘bewegend’ vast te leggen, een trouwambtenaar, een weddingplanner om de lijn er in te houden, feestelijke aankleding van de trouwplek, een haarstyliste en visagiste, een banketbakker die zijn vak verstond, een dj voor de juiste muziek, een fotograaf, gespecialiseerd in bruidsreportages, de keuze van locatie, een reisspecialist om plannen te maken voor de huwelijksreis, een bloemist met passende creaties voor zowel de bruid als de aankleding van de trouwlocatie en uiteraard veel bruidsmode met twee maal een modeshow en als aanvulling de mogelijkheid de schoenen van bruid en/of bruidegom naar wens te beschilderen.

Verrast

De bezoekers bleken verrast over het aanbod, maar ook over de sfeer en de aandacht die er voor elke gast was. Er kon rustig worden rondgewandeld in de verschillende zalen, er was veel aandacht besteed aan de presentaties en er waren voldoende mensen present om iedereen uitleg te geven over de mogelijkheden van het bedrijf.
Rond de klok van zowel één als drie uur schaarden belangstellenden zich rond de catwalk in de grote zaal om te genieten van een bruidsmodeshow; om nog meer zin te krijgen in het bruiloftsfeest. Met spontane reacties van de soms jonge kijkertjes, want ook de kinderen van de toekomstige bruidsparen kwamen in sommige gevallen mee. Het mocht een feestje voor de hele familie worden!
Na zich uitgebreid georiënteerd te hebben op hun bruiloft en alles wat daarbij komt kijken verlieten de bezoekers de Trouwbeurs. Bij de uitgang werden zij echter nog verrast met een goed gevulde goodiebag. Om thuis nog eens rustig alles door te kijken en na te genieten van de leuke middag.

Check Also

Hinloopen Klene Belastingen en Administratie is hét administratiekantoor voor ondernemers

De instelling van Dolf Hinloopen en Marc Klene is optrekken met de ondernemer. Met die instelling en een jarenlange ervaring in de branche openden ze ruim drie jaar geleden hun administratie- en belastingadvieskantoor aan de Berkelse Poort. Maar wat ze eigenlijk nog belangrijker vinden: “Wij denken als een ondernemer en zijn altijd bereikbaar!”

Geef een reactie