maandag 19 maart 2018 | week 12
Home » Sport » Combat Duo 1 – Treffers Melissant: 3-2

Combat Duo 1 – Treffers Melissant: 3-2

Bleiswijk – Vrijdag 10 november ontving Combat 1 de hekkensluiter in de duo hoofdklasse, De Treffers uit Melissant. Combat staat met Taverzo en Alexandria met bijna evenveel punten in de top 3. Zaak dus voor Combat om tegen het laatste team voor de maximale score te gaan. De eerste partij speelde Arjan een sterke inhaalrace, maar kwam net te kort. Harmen verloor zijn eerste game en moest een tandje bijzetten, 1-1. De dubbel werd een matige partij van de kant van Combat, er werd te weinig dwingend spel ingezet, Door nog twee winstpartijen werd de eindstand 3-2.
Het blijft spannend in de poule, Taverzo staat eerste met 27 punten, gevolgd door Top, Alexandria en Combat met 25.
Woensdag 15 november speelt Combat uit tegen Alexandria, wederom een spannende partij.

Check Also

Combat duo 1 – Vriendenschaar: 4 – 1

Bleiswijk – Op vrijdag 9 maart kwam het eerste duo team van Vriendenschaar uit Gouda …