woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Nieuwe cursus EHBO

Nieuwe cursus EHBO

Bleiswijk – Een EHBO cursus is voor mensen die niet weten wat zij moeten doen als er iets in of om het huis gebeurd.
De EHBO-vereniging Bleiswijk start op woensdag 22 november een nieuwe cursus met AED reanimatie; van 20.00 tot 22.00 uur in het Craenenborggebouw aan de Götzenhainsingel 5 in Bleiswijk.
De meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden de cursus geheel of gedeeltelijk. (kijk naar de voorwaarden). Inschrijven kan via www.EHBO-Bleiswijk.nl. Langskomen op 22 november kan ook. Bij lid worden van Hartveilig wonen is een opleiding reanimatie mogelijk. Deze kosten worden door de meeste ziektekostenverzekeringen vergoed. De vereniging start binnenkort een cursus EHBO aan Kinderen.
Aanmelden via www.EHBO-Bleiswijk.nl, stuur een mail naar secretaris@ehbo-bleiswijk.nl, bellen kan ook met Janny Hofman ’s avonds na 18.30 uur, tel. 010 – 521 24 17, overdag 06 – 254 628 09.

Check Also

Clubdag voor de Fiat X1/9 Club begint bij de Belevenisboerderij

Berkel en Rodenrijs - De Clubdag van de Fiat X1/9 Club, de Italiaanse sportwagen van meer dan dertig jaar oud, ging zondag 9 september van start bij de Belevenisboerderij Schieveen aan de Oude Bovendijk in Berkel en Rodenrijs. De club bestaat uit in totaal 180 leden en in heel het land rijden nog rond de 200 geregistreerde auto’s van dit type rond.