zondag 24 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Nieuwe cursus EHBO

Nieuwe cursus EHBO

Bleiswijk – Een EHBO cursus is voor mensen die niet weten wat zij moeten doen als er iets in of om het huis gebeurd.
De EHBO-vereniging Bleiswijk start op woensdag 22 november een nieuwe cursus met AED reanimatie; van 20.00 tot 22.00 uur in het Craenenborggebouw aan de Götzenhainsingel 5 in Bleiswijk.
De meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden de cursus geheel of gedeeltelijk. (kijk naar de voorwaarden). Inschrijven kan via www.EHBO-Bleiswijk.nl. Langskomen op 22 november kan ook. Bij lid worden van Hartveilig wonen is een opleiding reanimatie mogelijk. Deze kosten worden door de meeste ziektekostenverzekeringen vergoed. De vereniging start binnenkort een cursus EHBO aan Kinderen.
Aanmelden via www.EHBO-Bleiswijk.nl, stuur een mail naar secretaris@ehbo-bleiswijk.nl, bellen kan ook met Janny Hofman ’s avonds na 18.30 uur, tel. 010 – 521 24 17, overdag 06 – 254 628 09.

Check Also

Modderrace

Bergschenhoek - Voor kinderen is er bijna niks leukers dan buiten lekker vies worden, de wereld ontdekken en plezier maken. Tijdens de week van de modder komen kinderen bij Outdoor Valley op een speelse manier in aanraking met modder en leren ze dat vies worden helemaal niet erg is. Dat doen ze tijdens de jaarlijkse Modderrace.