vrijdag 24 november 2017 | week 47
Home » Algemeen » Nieuwe cursus EHBO

Nieuwe cursus EHBO

Bleiswijk – Een EHBO cursus is voor mensen die niet weten wat zij moeten doen als er iets in of om het huis gebeurd.
De EHBO-vereniging Bleiswijk start op woensdag 22 november een nieuwe cursus met AED reanimatie; van 20.00 tot 22.00 uur in het Craenenborggebouw aan de Götzenhainsingel 5 in Bleiswijk.
De meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden de cursus geheel of gedeeltelijk. (kijk naar de voorwaarden). Inschrijven kan via www.EHBO-Bleiswijk.nl. Langskomen op 22 november kan ook. Bij lid worden van Hartveilig wonen is een opleiding reanimatie mogelijk. Deze kosten worden door de meeste ziektekostenverzekeringen vergoed. De vereniging start binnenkort een cursus EHBO aan Kinderen.
Aanmelden via www.EHBO-Bleiswijk.nl, stuur een mail naar secretaris@ehbo-bleiswijk.nl, bellen kan ook met Janny Hofman ’s avonds na 18.30 uur, tel. 010 – 521 24 17, overdag 06 – 254 628 09.

Check Also

Help Fabienne op weg

Bleiswijk - “Een heerlijk kind! Bovendien bijna altijd vrolijk naar iedereen en we kunnen heel veel van haar leren,” glimlacht Vera Vellinga, samen met echtgenoot Arnold, de ouders van de 2-jarige Fabiënne en van haar 6-jarige ‘grote zus’ Elise. Met haar beperking neemt Fabiënne iedereen zoals hij of zij is. Ze leert je bewust worden van de betrekkelijkheid van dingen en ze leeft in het nu.”