dinsdag 11 december 2018 | week 50
Home » Sport » 3-Torens boekt knappe bekerzege

3-Torens boekt knappe bekerzege

Berkel en Rodenrijs – Voor het eerst in het 10-jarig bestaan van schaakvereniging 3-Torens is het gelukt om de tweede ronde van de RSB-beker competitie te bereiken. 3-Torens is een relatief kleine schaakvereniging in de regio. Tijdens bekerwedstrijden mag iedereen zijn sterkste vier spelers opstellen die gaan strijden om een plek in de volgende ronde. Op vrijdag 10 november werd door 3-Torens gewonnen van het sterke RSR Ivoren Toren uit Rotterdam.
Dinsdag 21 november organiseert 3-Torens het Bakker-rapidschaaktoernooi. Deelnemers spelen vier partijen met een bedenktijd van 20 minuten per persoon per partij. Deze keer is de afsluiting van de schaakcursus voor beginners. Iedereen die het schaakspel kent vindt op elk niveau een gelijkwaardige tegenstander. Kom langs op 21 november in het gebouw van de Wijnstokgemeente, Rodenrijseweg 295, om 20.00 uur. Voor aanmelding en/of vragen mailen naar wedstrijdleider@3-torens.nl.

Check Also

Voetbal ​ Ariston ’80 – TOGB (za): 4-1

Delft – TOGB trad zaterdag in Delft aan tegen de koploper in de 4e klasse …

Geef een reactie