dinsdag 11 december 2018 | week 50
Home » Sport » G-team Watervogels overheerst

G-team Watervogels overheerst

G-team Watervogels overheerst

Berkel en Rodenrijs – Bij de laatste wedstrijd van het seizoen, zaterdag 11 november, is het G-team van Z.V. De watervogels na vier zware wedstrijden algeheel kampioen geworden. Bij de eerste wedstrijd in Amsterdam een tweede plaats, de tweede wedstrijd in de Windas ook een tweede plaats, in Lisse een eerste plaats en nu in Vlaardingen ook een eerste plaats. Arnold, Martin, Frans, Marc, Danny, Mirjam, Marieke, Susanne, Elise, Michael en Desiree worden namens hun trainers gefeliciteerd, zij zijn heel trots op hen. In 2018 worden de trainingen weer opgepakt. Het G-team is speciaal voor mensen met een beperking, daar kunnen ze laten zien, dat zij nog heel veel kunnen, zeker in de zwemsport. Er wordt elke woensdag getraind van 19.45 tot 20.30 uur in de Windas.

Check Also

Voetbal ​ Ariston ’80 – TOGB (za): 4-1

Delft – TOGB trad zaterdag in Delft aan tegen de koploper in de 4e klasse …

Geef een reactie