woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Otterrotters kiezen hun prins

Otterrotters kiezen hun prins

Otterrotters kiezen hun prins

Bleiswijk – Carnavalsvereniging De Otterrotters hebben zaterdag 11 november volgens goed en traditioneel gebruik hun prins voor het komende carnaval gekozen. In een volle Ricky’s Sportsbar bij sporthal Rijneveen stond deze feestavond in het teken van een Après-ski sfeer. Met dj Denman en dj Q-Mode werd het nieuwe carnavalsseizoen ingeluid.

De traditionele taart met het nieuwe thema: ‘’t loopt, zo ’t loopt’ werd aangesneden door de afzwaaiende prins Webbie en prinses Maart. Na een jaar vol belevenissen kwam er een einde aan hun regeerperiode. Hun laatste activiteit was het uitreiken van een prijs aan de winnaar van de rebus van het programmablad. De heer en mevrouw Korevaar ontvingen een waardebon van restaurant De Pannenkoe.
Om 11 over 11 uur ging de deur open om Prins Arjanus en Prinses Ley te verwelkomen. Met feestelijk onthaal en het overdragen van de scepter gaat voor hen en alle Otterrotters een nieuw carnavalsseizoen beginnen. Trots spraken de prins en prinses het aanwezige publiek toe waarna de eerste polonaise ingezet kon worden. Het carnaval zal in 2018 gevierd worden in het tweede weekend van februari en men is druk doende met het voorbereiden van de feestelijkheden. De eerstvolgende bijeenkomst is op zaterdagmiddag 18 november in De Leeuwerik. Die middag worden de oudere inwoners en de bewoners van De Tuinen getrakteerd op muzikale muziek van een shantykoor. Deze middag wordt aangeboden door de Club van 100. De toegang is gratis. Aanvang 14.00 uur, het belooft een bijzonder leuke middag te worden.

Check Also

Vrijwilligers maaltijdservice gezocht

Lansingerland – Welzijn Lansingerland is op zoek naar gemotiveerde en betrokken vrijwilligers die de warme …

Geef een reactie