zondag 23 september 2018 | week 38
Home » Advertorial » Netwerken voor ondernemers uit Oostland

Netwerken voor ondernemers uit Oostland

Netwerken voor ondernemers uit Oostland

Lansingerland – MKB Oostland organiseert op donderdag 30 november een interessante netwerkavond voor ondernemers in het heropende pand van Attractiecentrum Zoetermeer. De spreker is Jack Plooij, verslaggever van Ziggo Formule 1. Jack Plooij is sportverslaggever en interviewt, presenteert en geeft commentaar tijdens races van Max Verstappen. Daarnaast is hij (co-)auteur van verschillende boeken over de autosport, waaronder F1 2016; Wat een jaar!
Jack Plooij is ook zelf ondernemer en heeft zijn eigen verwijspraktijk voor implantologie.
Wim Van der Kooij jr. uit Pijnacker-Nootdorp is namens Van der Kooy Vastgoedgroep sinds een paar maanden de nieuwe eigenaar van het Attractiecentrum in Zoetermeer aan de Wattstraat 20-22. Op de netwerkbijeenkomst zal hij de nieuwe naam van dit kartcentrum bekend maken. De netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd door MKB Oostland in samenwerking met het kartcentrum, Univé en ING. Het programma is van 18.00 tot 22.00 uur. Ondernemers kunnen zich aanmelden via de activiteitenpagina op de website www.mkboostland.nl.

Check Also

Van Keulen en Lens gaan samen verder

Berkel en Rodenrijs - Het vertrouwde adres voor horen (van Keulen Horen) is samengegaan met Lens, het optiekbedrijf dat is gespecialiseerd in optiek, met name lenzen, met vestigingen in Arnhem, De Meern, Deventer, Rotterdam en Utrecht.