dinsdag 11 december 2018 | week 50
Home » Sport » Prijzen voor karateschool

Prijzen voor karateschool

Prijzen voor karateschool

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 4 november werd de Belgian Championship gehouden voor junioren en jeugd in het sportcomplex De Zeurt in het Belgische Schoten. Aan deze Europese kampioenschap deden maar liefst 196 vechters mee vanuit 23 Dojo’s uit België, Nederland, Engeland, Duitsland en Hongarije. Uiteraard was de Berkelse karateschool Dojo Sidney Kai ook van de partij. Er is flink geknokt door de vechters uit Lansingerland en er zijn mooie prijzen gehaald. Jens Hommes, Twan Wooning en Remi da Silva jr. wisten allemaal in de finale te eindigen en wonnen de tweede beker in verschillende leeftijden en gewichtsklassen. Preeti Ramkhelawan, Anish Ramkhelawam, Blessing Landveld en Quim van de Meer wonnen de derde beker in hun poule. Jonathan Landveld werd vierde. De Berkelse Shihan Remi da Silva die dit jaar door de International Karate Organisation vanuit Japan officieel is benoemd tot IKO Kyokushinkaikan Official Dojo Operator The Netherlands, was uitermate trots op deze mooie prestatie van zijn karateka’s.

Check Also

Voetbal ​ Ariston ’80 – TOGB (za): 4-1

Delft – TOGB trad zaterdag in Delft aan tegen de koploper in de 4e klasse …

Geef een reactie