woensdag 22 november 2017 | week 47
Home » Algemeen » In pyjama ontbijten op school

In pyjama ontbijten op school

In pyjama ontbijten op school

Berkel en Rodenrijs – Leerlingen van CBS Prins Willem-Alexander hebben dinsdagochtend 7 november gesmuld van een gezond en gezellig ontbijt. Zij deden net als ruim 550.000 leerlingen in heel Nederland mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Samen de dag beginnen met een gezond ontbijt zorgt voor energie om te bewegen, spelen en te leren. De leerlingen van groep 5/6 kwamen in pyjama naar school en sloten het ontbijt af met ochtendgymnastiek. Voor het 15e jaar op rij een week lang met gezonde ontbijtjes en lesmateriaal aandacht schenken aan een goede start van de dag. Die aandacht is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet, niet altijd of niet gezond ontbijten. Het Nationaal Schoolontbijt is ambassadeur van Gezonde School. Voor meer informatie over deze activiteit zie www.pwabasisschool.nl of www.schoolontbijt.nl.

Check Also

Gouden bruiloftspaar viert feest met de hele familie

Berkel en Rodenrijs - Ze zijn beiden een bekend gezicht in Berkel en Rodenrijs: schilder Cor Troost en zijn echtgenote Hilde Troost - in ’t Veen die dagelijks present is in hun winkel aan de Rodenrijseweg. Gisteren - op 21 november om precies te zijn - was het 50 jaar geleden dat ze elkaar het jawoord gaven. Dit gouden feest vierden ze samen met familie, vrienden en bekenden bij t Manneke.