zondag 23 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » In pyjama ontbijten op school

In pyjama ontbijten op school

In pyjama ontbijten op school

Berkel en Rodenrijs – Leerlingen van CBS Prins Willem-Alexander hebben dinsdagochtend 7 november gesmuld van een gezond en gezellig ontbijt. Zij deden net als ruim 550.000 leerlingen in heel Nederland mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Samen de dag beginnen met een gezond ontbijt zorgt voor energie om te bewegen, spelen en te leren. De leerlingen van groep 5/6 kwamen in pyjama naar school en sloten het ontbijt af met ochtendgymnastiek. Voor het 15e jaar op rij een week lang met gezonde ontbijtjes en lesmateriaal aandacht schenken aan een goede start van de dag. Die aandacht is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet, niet altijd of niet gezond ontbijten. Het Nationaal Schoolontbijt is ambassadeur van Gezonde School. Voor meer informatie over deze activiteit zie www.pwabasisschool.nl of www.schoolontbijt.nl.

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.