dinsdag 20 februari 2018 | week 08
Home » Algemeen » In pyjama ontbijten op school

In pyjama ontbijten op school

In pyjama ontbijten op school

Berkel en Rodenrijs – Leerlingen van CBS Prins Willem-Alexander hebben dinsdagochtend 7 november gesmuld van een gezond en gezellig ontbijt. Zij deden net als ruim 550.000 leerlingen in heel Nederland mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Samen de dag beginnen met een gezond ontbijt zorgt voor energie om te bewegen, spelen en te leren. De leerlingen van groep 5/6 kwamen in pyjama naar school en sloten het ontbijt af met ochtendgymnastiek. Voor het 15e jaar op rij een week lang met gezonde ontbijtjes en lesmateriaal aandacht schenken aan een goede start van de dag. Die aandacht is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet, niet altijd of niet gezond ontbijten. Het Nationaal Schoolontbijt is ambassadeur van Gezonde School. Voor meer informatie over deze activiteit zie www.pwabasisschool.nl of www.schoolontbijt.nl.

Check Also

De sleutel van Lansingerland voor even in handen van De Otterrotters

Lansingerland - Tijdens de buitengewone openbare raadsvergadering van vrijdagavond 9 februari gaf burgemeester Pieter van de Stadt de sleutel van zijn gemeente tijdelijk uit handen. Prins Arjanus en Prinses Ley namen hem die avond in ontvangst in het bijzijn van de Raad van Elf; Lansingerland was tot dinsdagavond het Rijk der Otterrotters.