dinsdag 11 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » In pyjama ontbijten op school

In pyjama ontbijten op school

In pyjama ontbijten op school

Berkel en Rodenrijs – Leerlingen van CBS Prins Willem-Alexander hebben dinsdagochtend 7 november gesmuld van een gezond en gezellig ontbijt. Zij deden net als ruim 550.000 leerlingen in heel Nederland mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Samen de dag beginnen met een gezond ontbijt zorgt voor energie om te bewegen, spelen en te leren. De leerlingen van groep 5/6 kwamen in pyjama naar school en sloten het ontbijt af met ochtendgymnastiek. Voor het 15e jaar op rij een week lang met gezonde ontbijtjes en lesmateriaal aandacht schenken aan een goede start van de dag. Die aandacht is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet, niet altijd of niet gezond ontbijten. Het Nationaal Schoolontbijt is ambassadeur van Gezonde School. Voor meer informatie over deze activiteit zie www.pwabasisschool.nl of www.schoolontbijt.nl.

Check Also

Sint verrast leerlingen De Wilgenhoek in Huize St. Petrus

Berkel en Rodenrijs - Leerlingen van De Wilgenhoek en bewoners van Huize Sint Petrus hebben op dinsdag 20 november enorm genoten van elkaar en van de verrassingen die de kinderen te wachten stonden.

Geef een reactie