dinsdag 20 februari 2018 | week 08
Home » Algemeen » Fortissimo zoekt projectzangers

Fortissimo zoekt projectzangers

Rotterdam – Koor Fortissimo staat bekend om zijn bijzondere muzikale projecten. Voor Cinema Vocaal, de uitvoering van filmmuziek in juni 2018, zoekt het koor projectzangers. Alle stempartijen zijn welkom: bassen, tenoren, alten en sopranen. Cinema Vocaal bestaat uit ontroerende ballads en uptempo liedjes. Koor Fortissimo zingt iedere dinsdagavond in het historische Museum Oud Overschie, ingang achterzijde via Overschiese Kerksingel. De eerste repetitie is op dinsdag 9 januari vanaf 19.30 tot 22.15 uur. Meer informatie via de contactpagina van www.koorfortissimo.nl of via een e-mail naar info@koorfortissimo.nl.

Check Also

Doel Delfland haalt mensen uit hun isolement

Lansingerland/regio - Cliënten waarderen de dagactiviteiten van Doel Delfland zeer goed. Op 10 locaties verspreid in de regio kunnen sociaal kwetsbare mensen en mensen met psychische problemen terecht voor een zinvolle dagbesteding. De activiteiten zijn niet alleen leuk om te doen. Mensen voelen zich ook echt beter omdat ze op een zinvolle manier bezig zijn. Dat blijkt uit een tevredenheidsonderzoek onder cliënten.