woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Fortissimo zoekt projectzangers

Fortissimo zoekt projectzangers

Rotterdam – Koor Fortissimo staat bekend om zijn bijzondere muzikale projecten. Voor Cinema Vocaal, de uitvoering van filmmuziek in juni 2018, zoekt het koor projectzangers. Alle stempartijen zijn welkom: bassen, tenoren, alten en sopranen. Cinema Vocaal bestaat uit ontroerende ballads en uptempo liedjes. Koor Fortissimo zingt iedere dinsdagavond in het historische Museum Oud Overschie, ingang achterzijde via Overschiese Kerksingel. De eerste repetitie is op dinsdag 9 januari vanaf 19.30 tot 22.15 uur. Meer informatie via de contactpagina van www.koorfortissimo.nl of via een e-mail naar info@koorfortissimo.nl.

Check Also

Mededeling Kerstconcert Dorpskerk

Berkel en Rodenrijs – Zoals al eerder bekendgemaakt, is het kerstconcert van de stichting Vrienden …

Geef een reactie