zondag 24 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Fortissimo zoekt projectzangers

Fortissimo zoekt projectzangers

Rotterdam – Koor Fortissimo staat bekend om zijn bijzondere muzikale projecten. Voor Cinema Vocaal, de uitvoering van filmmuziek in juni 2018, zoekt het koor projectzangers. Alle stempartijen zijn welkom: bassen, tenoren, alten en sopranen. Cinema Vocaal bestaat uit ontroerende ballads en uptempo liedjes. Koor Fortissimo zingt iedere dinsdagavond in het historische Museum Oud Overschie, ingang achterzijde via Overschiese Kerksingel. De eerste repetitie is op dinsdag 9 januari vanaf 19.30 tot 22.15 uur. Meer informatie via de contactpagina van www.koorfortissimo.nl of via een e-mail naar info@koorfortissimo.nl.

Check Also

Modderrace

Bergschenhoek - Voor kinderen is er bijna niks leukers dan buiten lekker vies worden, de wereld ontdekken en plezier maken. Tijdens de week van de modder komen kinderen bij Outdoor Valley op een speelse manier in aanraking met modder en leren ze dat vies worden helemaal niet erg is. Dat doen ze tijdens de jaarlijkse Modderrace.