woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Eerste steen gemetseld voor nieuwe kantoor- en bedrijfsunits Weg en Bos

Eerste steen gemetseld voor nieuwe kantoor- en bedrijfsunits Weg en Bos

Eerste steen gemetseld voor nieuwe kantoor- en bedrijfsunits Weg en Bos

Bergschenhoek – Op bedrijventerrein Weg en Land werd woensdagmiddag 8 november op vakkundige wijze een eerste steen gemetseld van een wand die zal verrijzen in het fraaie verzamelgebouw dat wordt gerealiseerd aan Weg en Bos. Remco de Wever viel die eer te beurt; hij was de eerste koper van een unit.

Trees Borkus-Henskens

Op de laatste vrije kavel van het Hoekse bedrijventerrein zullen twintig kwalitatief zeer hoogwaardige bedrijfs- en kantoorunits ontwikkeld worden voor de verkoop en verhuur. De units kunnen onderling worden gekoppeld, zodat ook grotere ruimtes beschikbaar zijn.
Het complex wordt voorzien van vier kopunits van kantoor-/bedrijfs-/opslagruimte van ca. 333 m², acht bedrijfs-/kantoorunits van ca. 190 m² van een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau en acht bedrijfs-/opslagunits van ca. 143 m² die zich kenmerken door een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m² en een vrije hoogte onder de staalconstructie van circa 6.00 meter.
De bouw is reeds gestart en het skelet was woensdag al te bewonderen. Nadat de projectontwikkelaars Bob Vreugdenhil en Paul de Jong van Punta Grossa hun gasten – waaronder de kopers – welkom hadden geheten mocht de eerste steen worden gelegd, waarna het pand in aanbouw van alle kanten kon worden bekeken.

Goede start

Het is voor Punta Grossa het eerste project in Lansingerland. Een project met een goede start, want inmiddels is ruim de helft reeds verkocht. Onder andere aan ondernemers die elders op Weg en Land een bedrijfspand gebruiken en meer ruimte zochten voor opslag en kantoorruimte. De verwachting is dat het pand aan het einde van het eerste kwartaal van 2018 zal worden opgeleverd. De verkoop en verhuur wordt begeleid door BRiQ real estate B.V. tel. 010 – 511 99 55, mail: info@briq.nl.

Check Also

De stem in goede handen bij logopedist Renée Baneke

De logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs - gevestigd in het Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs - is een praktijk waar iedereen met een logopedische hulpvraag terecht kan voor onderzoek, behandeling en advies. Het team van logopedisten beheerst tal van specialismen. Logopedist Renée Baneke is gespecialiseerd in de stem en ademhaling.

Geef een reactie