donderdag 18 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » Bekervoetbal lokale clubs

Bekervoetbal lokale clubs

Lansingerland – Afgelopen weekeinde stonden voor de meeste regioclubs bekerwedstrijden op het programma. Berkel en BVCB gaan door naar de volgende ronde.

Hermes DVS – BVCB: 1-4

De Bergschenhoekse voetballers hadden niet veel moeite met de zaterdag vierdeklasser al ging er een matige eerste helft vooraf aan de fase waarin de doelpunten vielen. Toen het klasseverschil duidelijk zichtbaar werd, waren Yousif de Kock en Jeremy Stork beiden tweemaal trefzeker en konden zij de verdiende overwinning veilig stellen. De thuisclub wist eenmaal het net te vinden.

MVV ’27 – Soccer Boys: 2-0

Soccer Boys zat deze wedstrijd duidelijk met het hoofd bij komende zaterdag wanneer het elftal van trainer Robert Linthorst bij LSVV ’70 de eerste periode veilig kan stellen. In Maasland was MVV ’27 slagvaardiger dan de Bleiswijkers. Soccer Boys kreeg deze wedstrijd voldoende kansen, maar de doelman van de thuisclub hield de doelpogingen van Kerim Kocak, Wilmar Zeelenberg en Sander van de Ruijtenbeek op bekwame wijze uit het doel. Zoals zo vaak vielen de doelpunten ook nu weer aan de overkant, waardoor de Maaslanders verder bekeren.

Berkel – VOC 2: 3-1

Een wedstrijd waarin de thuisclub de tweede helft zijn slag zou slaan. In de eerste helft ging de wedstrijd nog wel gelijk op en konden beide ploegen eenmaal scoren. Berkel deed dat door middel van Erwin van der Stoep. In het tweede bedrijf kwamen de Rotterdammers minder in het stuk voor, omdat Berkel fitter bleek dan de tegenstander. De doelpunten van Raynaldo Visser en Tim van der Vorm hielpen de thuisclub aan de verdiende overwinning.

Check Also

Basketbal

Berkel en Rodenrijs – Afgelopen weekend heeft het eerste herenteam van de basketbalvereniging Squirrels goede …

Geef een reactie