donderdag 21 juni 2018 | week 25
Home » Advertorial » Happen en Stappen in Berkel Centrum

Happen en Stappen in Berkel Centrum

Happen en Stappen in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Een aantal restaurants in het centrum van Berkel en Rodenrijs heeft de handen ineen geslagen en organiseert op 23 november Happen en Stappen. De avond wordt afgesloten in Café het Centrum.

Hierbij gaat men met vrienden, geliefde of familie langs vier verschillende restaurants om bij elk restaurant een ander gerecht te nuttigen. De restaurants die meedoen zijn Restaurant Ferro, Frans restaurant Manger, Restaurant Muller & Co en het nieuwe Italiaanse Restaurant Da Mario. Hierna wordt de avond afgesloten in Café Het Centrum. Organisator van het evenement is Turion Events, dat al negen keer eerder Happen en Stappen heeft georganiseerd in onder andere Rijswijk, Nootdorp en Voorburg.
Lijkt het u leuk om een gezellige avond te hebben en lekker te eten? Probeer Happen en Stappen voor € 49,50 p.p. voor 4-gangen en vijf consumpties. Informatie: www.Happen-en-Stappen.nl en meld u aan!

Check Also

Beeldend kunstenaars en winkeliers vinden elkaar in Kunstroute

Bleiswijk - Beeldend kunstenaars uit Lansingerland exposeren van 20 tot en met 30 juni bij de Bleiswijkse winkeliers. Een spontane samenwerking tussen de winkeliersvereniging en leden van de Kunsttoer.