dinsdag 11 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Happen en Stappen in Berkel Centrum

Happen en Stappen in Berkel Centrum

Happen en Stappen in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Een aantal restaurants in het centrum van Berkel en Rodenrijs heeft de handen ineen geslagen en organiseert op 23 november Happen en Stappen. De avond wordt afgesloten in Café het Centrum.

Hierbij gaat men met vrienden, geliefde of familie langs vier verschillende restaurants om bij elk restaurant een ander gerecht te nuttigen. De restaurants die meedoen zijn Restaurant Ferro, Frans restaurant Manger, Restaurant Muller & Co en het nieuwe Italiaanse Restaurant Da Mario. Hierna wordt de avond afgesloten in Café Het Centrum. Organisator van het evenement is Turion Events, dat al negen keer eerder Happen en Stappen heeft georganiseerd in onder andere Rijswijk, Nootdorp en Voorburg.
Lijkt het u leuk om een gezellige avond te hebben en lekker te eten? Probeer Happen en Stappen voor € 49,50 p.p. voor 4-gangen en vijf consumpties. Informatie: www.Happen-en-Stappen.nl en meld u aan!

Check Also

Hinloopen Klene Belastingen en Administratie is hét administratiekantoor voor ondernemers

De instelling van Dolf Hinloopen en Marc Klene is optrekken met de ondernemer. Met die instelling en een jarenlange ervaring in de branche openden ze ruim drie jaar geleden hun administratie- en belastingadvieskantoor aan de Berkelse Poort. Maar wat ze eigenlijk nog belangrijker vinden: “Wij denken als een ondernemer en zijn altijd bereikbaar!”

Geef een reactie