zondag 23 september 2018 | week 38
Home » Advertorial » Happen en Stappen in Berkel Centrum

Happen en Stappen in Berkel Centrum

Happen en Stappen in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Een aantal restaurants in het centrum van Berkel en Rodenrijs heeft de handen ineen geslagen en organiseert op 23 november Happen en Stappen. De avond wordt afgesloten in Café het Centrum.

Hierbij gaat men met vrienden, geliefde of familie langs vier verschillende restaurants om bij elk restaurant een ander gerecht te nuttigen. De restaurants die meedoen zijn Restaurant Ferro, Frans restaurant Manger, Restaurant Muller & Co en het nieuwe Italiaanse Restaurant Da Mario. Hierna wordt de avond afgesloten in Café Het Centrum. Organisator van het evenement is Turion Events, dat al negen keer eerder Happen en Stappen heeft georganiseerd in onder andere Rijswijk, Nootdorp en Voorburg.
Lijkt het u leuk om een gezellige avond te hebben en lekker te eten? Probeer Happen en Stappen voor € 49,50 p.p. voor 4-gangen en vijf consumpties. Informatie: www.Happen-en-Stappen.nl en meld u aan!

Check Also

Van Keulen en Lens gaan samen verder

Berkel en Rodenrijs - Het vertrouwde adres voor horen (van Keulen Horen) is samengegaan met Lens, het optiekbedrijf dat is gespecialiseerd in optiek, met name lenzen, met vestigingen in Arnhem, De Meern, Deventer, Rotterdam en Utrecht.