zondag 23 september 2018 | week 38
Home » Advertorial » Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Zoetermeer – De bezoekers stonden in rijen voor de deur van tuin- en plantencentrum De Driesprong. Zij kwamen voor de V.I.P. avond die woensdag 8 november werd gehouden. Het werd een sfeervol evenement waarbij de Kerstshow centraal stond. Er was live muziek en een muzikant in Dickens stijl liep rond en bespeelde een orgeltje. Er was veel interesse in de speciaal voor deze avond ingerichte standjes met lekkernijen, producten en bezienswaardigheden werden. De bezoekers kregen een hapje en een drankje aangeboden en genoten zichtbaar van de warme en gezellige sfeer die er hing. Wie deze speciale avond gemist heeft, is uiteraard dagelijks welkom in het tuincentrum aan de Berkelseweg 5 in Zoetermeer (op de grens met Berkel en Rodenrijs).

Check Also

Sportspreekuur bij Houwaart weer van start

Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie Houwaart is weer van start gegaan met het wekelijkse sportspreekuur dat voor iedereen gratis toegankelijk is. Elke donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur kan iedereen daar vrij binnen wandelen op de locatie van de praktijk aan de Krugerlaan 9.