donderdag 21 juni 2018 | week 25
Home » Advertorial » Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Zoetermeer – De bezoekers stonden in rijen voor de deur van tuin- en plantencentrum De Driesprong. Zij kwamen voor de V.I.P. avond die woensdag 8 november werd gehouden. Het werd een sfeervol evenement waarbij de Kerstshow centraal stond. Er was live muziek en een muzikant in Dickens stijl liep rond en bespeelde een orgeltje. Er was veel interesse in de speciaal voor deze avond ingerichte standjes met lekkernijen, producten en bezienswaardigheden werden. De bezoekers kregen een hapje en een drankje aangeboden en genoten zichtbaar van de warme en gezellige sfeer die er hing. Wie deze speciale avond gemist heeft, is uiteraard dagelijks welkom in het tuincentrum aan de Berkelseweg 5 in Zoetermeer (op de grens met Berkel en Rodenrijs).

Check Also

Beeldend kunstenaars en winkeliers vinden elkaar in Kunstroute

Bleiswijk - Beeldend kunstenaars uit Lansingerland exposeren van 20 tot en met 30 juni bij de Bleiswijkse winkeliers. Een spontane samenwerking tussen de winkeliersvereniging en leden van de Kunsttoer.