dinsdag 11 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Zoetermeer – De bezoekers stonden in rijen voor de deur van tuin- en plantencentrum De Driesprong. Zij kwamen voor de V.I.P. avond die woensdag 8 november werd gehouden. Het werd een sfeervol evenement waarbij de Kerstshow centraal stond. Er was live muziek en een muzikant in Dickens stijl liep rond en bespeelde een orgeltje. Er was veel interesse in de speciaal voor deze avond ingerichte standjes met lekkernijen, producten en bezienswaardigheden werden. De bezoekers kregen een hapje en een drankje aangeboden en genoten zichtbaar van de warme en gezellige sfeer die er hing. Wie deze speciale avond gemist heeft, is uiteraard dagelijks welkom in het tuincentrum aan de Berkelseweg 5 in Zoetermeer (op de grens met Berkel en Rodenrijs).

Check Also

Hinloopen Klene Belastingen en Administratie is hét administratiekantoor voor ondernemers

De instelling van Dolf Hinloopen en Marc Klene is optrekken met de ondernemer. Met die instelling en een jarenlange ervaring in de branche openden ze ruim drie jaar geleden hun administratie- en belastingadvieskantoor aan de Berkelse Poort. Maar wat ze eigenlijk nog belangrijker vinden: “Wij denken als een ondernemer en zijn altijd bereikbaar!”

Geef een reactie