woensdag 22 november 2017 | week 47
Home » Advertorial » Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Sfeervolle V.I.P. avond De Driesprong

Zoetermeer – De bezoekers stonden in rijen voor de deur van tuin- en plantencentrum De Driesprong. Zij kwamen voor de V.I.P. avond die woensdag 8 november werd gehouden. Het werd een sfeervol evenement waarbij de Kerstshow centraal stond. Er was live muziek en een muzikant in Dickens stijl liep rond en bespeelde een orgeltje. Er was veel interesse in de speciaal voor deze avond ingerichte standjes met lekkernijen, producten en bezienswaardigheden werden. De bezoekers kregen een hapje en een drankje aangeboden en genoten zichtbaar van de warme en gezellige sfeer die er hing. Wie deze speciale avond gemist heeft, is uiteraard dagelijks welkom in het tuincentrum aan de Berkelseweg 5 in Zoetermeer (op de grens met Berkel en Rodenrijs).

Check Also

Netwerken voor ondernemers uit Oostland

Netwerken voor ondernemers uit Oostland Lansingerland – MKB Oostland organiseert op donderdag 30 november een …