woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Sinterklaas komt naar Berkel en Rodenrijs

Sinterklaas komt naar Berkel en Rodenrijs

Sinterklaas komt naar Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – De kindertjes hebben er lang op gewacht, maar zaterdag 18 november is de officiële intocht van Sinterklaas in Berkel en Rodenrijs; dit gaat traditioneel gepaard met een uitgebreid programma.

Sinterklaas en zijn Pieten beginnen hun rondrit om 13.00 uur vanuit Rodenrijs. Ze rijden via de Rozenoord en de Rodenrijseweg naar de Kerkstraat waar hij rond 14.00 uur op het plein bij ‘t Vierkantje arriveert.
Op het plein bij ‘t Vierkantje begint om 12.45 uur een Taekwondo demonstratie van Taekwen waarna om 13.15 uur Julians Sinterklaasshow volgt. Samen met Checkpiet komt hij “checken” of de kinderen al klaar zijn voor de komst van Sinterklaas. Met de nodige goocheltrucs, liedjes, quizvragen en dansjes krijgen de kinderen 45 onvergetelijke minuten van vermaak. Natuurlijk worden er volop Sinterklaasliedjes gezongen, zodat de kinderen al lekker warm worden gedraaid voor de aankomst van de Sint en zijn gevolg.
De Goedheiligman wordt vanaf de Kerksingel onder begeleiding van zijn Pietenband Helicon rond 14.00 uur naar het podium geleid. Ook de burgemeester is voor deze speciale gelegenheid aanwezig.
Kinderen mogen de Sint een handje geven en dan kunnen ze natuurlijk meteen hun verlanglijstje inleveren. Samen zingen ze dan nog enkele liedjes en vervolgens maken de Sint en zijn Pieten een ronde door het centrum.
De DJ Piet zorgt op het podium tot 16.00 uur voor leuke dansjes, liedjes en gezelligheid! Ook Pietenband Helicon zorgt voor een gezellige sfeer in de winkelstraten.
Alle kinderen uit Berkel en omgeving zijn van harte uitgenodigd om deze gezellige dag mee te beleven. De Sint zal zeer verrast zijn om al zijn favorieten weer te zien, dus kom zaterdag naar Berkel Centrum en vier dit gezellige feest mee!

Check Also

Een avond met The Big Lebowski

Bleiswijk – Zaterdagavond 5 januari is Theater ’t Web een beetje The States. Want Film …

Geef een reactie