dinsdag 20 februari 2018 | week 08
Home » Advertorial » Informatique wordt verkooppunt van de Milieu Manager

Informatique wordt verkooppunt van de Milieu Manager

Informatique wordt verkooppunt van de Milieu Manager

Berkel en Rodenrijs – Bijdragen aan een beter milieu is een onderwerp dat vaak besproken wordt. Informatique is ook met milieu verantwoord ondernemen bezig en neemt hier nu volgende stappen in. Op 17 november opent Informatique namelijk een nieuwe shop-in-shop.

Dit Milieu Manager verkooppunt staat volledig in het teken van duurzame oplossingen die bijdragen aan een beter milieu. Informatique wordt daarmee het eerste verkooppunt van de Milieu Manager in de regio.
Bij het Milieu Manager verkooppunt kunnen consumenten en zakelijke klanten advies krijgen over zonnepanelen, groene stroom en infraroodpanelen. Om de productbeleving compleet te maken zijn alle duurzame producten te bewonderen in de winkel van Informatique. Bovendien zijn de duurzame oplossingen die de Milieu Manager adviseert uitsluitend Europese producten.
“Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Zowel ondernemers als particulieren kunnen niet meer om de ontwikkelingen heen”, zegt Joost Annema, shopmanager van Informatique. “Met een Milieu Manager verkooppunt in de winkel van Informatique maken we het vragen om advies of de aanschaf van duurzame producten een stuk makkelijker. Ook zijn we hartstikke blij met de primeur als eerste verkooppunt van duurzame oplossingen in de regio.”
Informatique is gevestigd in Berkel en Rodenrijs, Archimedesstraat 1. Kijk voor het volledige assortiment en de openingstijden van de winkel op www.informatique.nl.

Check Also

Reading for you geeft verdieping

Berkel en Rodenrijs - Als kind had Suzan Harriët al visioenen en dromen, maar daar werd verder geen aandacht aan besteed. Het was echter zo sterk dat zij zich er in ging verdiepen.