vrijdag 24 november 2017 | week 47
Home » Algemeen » Opbrengst Dorcas voedselactie

Opbrengst Dorcas voedselactie

Lansingerland – De Dorcas voedselinzameling heeft dit jaar voor Lansingerland 387 voedselpakketten opgeleverd. Deze hoeveelheid is gelijkelijk verdeeld over Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk.
Het Dorcas comité van Lansingerland bedankt iedereen die heeft meegewerkt om 387 gezinnen blij te maken. Natuurlijk gaat het comité volgend jaar op dezelfde voet voort!

Check Also

Help Fabienne op weg

Bleiswijk - “Een heerlijk kind! Bovendien bijna altijd vrolijk naar iedereen en we kunnen heel veel van haar leren,” glimlacht Vera Vellinga, samen met echtgenoot Arnold, de ouders van de 2-jarige Fabiënne en van haar 6-jarige ‘grote zus’ Elise. Met haar beperking neemt Fabiënne iedereen zoals hij of zij is. Ze leert je bewust worden van de betrekkelijkheid van dingen en ze leeft in het nu.”