donderdag 21 juni 2018 | week 25
Home » Politiek » Nieuwe riolering voor Bergschenhoek Noord-Oost

Nieuwe riolering voor Bergschenhoek Noord-Oost

Nieuwe riolering voor Bergschenhoek Noord-Oost

Bergschenhoek – Vervanging van de riolering in de wijk in Bergschenhoek Noord-Oost is noodzakelijk. De wijk gaat daarom op de schop en dit biedt de gemeente meteen de mogelijkheid om nog wat andere zaken aan te pakken zoals het vervanging van de huidige straatverlichting door led licht. Vergroening van de buurt is ook een idee. Dit in verband met afwatering. Moeten de regenpijpen vervangen worden? Is de openbare ruimte voor verbetering vatbaar? Hoe? Voor dit soort vragen zijn de buurtbewoners welkom op een eerste bijeenkomst waar de gemeente vragen en plannen inventariseert. Deze avond is op 28 november van 17.00 tot 20.00 uur bij Sprank in de Rozenhoek, Laan der Vrijheid 46-52. Buurtbewoners kunnen vervolgens meedenken op een aantal dinsdagavonden, zodat het wijkontwerp door samenwerking tussen bewoners en de gemeente ontstaat.

Check Also

De Bloemenbuurt spreekt aan

Lansingerland - In één van de eerste nieuwbouwwijken uit de beginjaren ’70 hebben bewoners een buurtvereniging opgericht. De eerste bijeenkomst met een kleine veertig bewoners vond dinsdag 12 juni jl. plaats. De initiatiefnemers hadden flink uitgepakt en kans gezien als sprekers wethouder Simon Fortuyn, veiligheidsadviseur Patrick Kolijn, wijkagente Annemiek Roos en wijkbeheerder Simon Lamens acte de présence te laten geven. Een goede en gezellige start om bewoners van een wijk samen op te laten trekken.