woensdag 21 februari 2018 | week 08
Home » Politiek » Nieuwe riolering voor Bergschenhoek Noord-Oost

Nieuwe riolering voor Bergschenhoek Noord-Oost

Nieuwe riolering voor Bergschenhoek Noord-Oost

Bergschenhoek – Vervanging van de riolering in de wijk in Bergschenhoek Noord-Oost is noodzakelijk. De wijk gaat daarom op de schop en dit biedt de gemeente meteen de mogelijkheid om nog wat andere zaken aan te pakken zoals het vervanging van de huidige straatverlichting door led licht. Vergroening van de buurt is ook een idee. Dit in verband met afwatering. Moeten de regenpijpen vervangen worden? Is de openbare ruimte voor verbetering vatbaar? Hoe? Voor dit soort vragen zijn de buurtbewoners welkom op een eerste bijeenkomst waar de gemeente vragen en plannen inventariseert. Deze avond is op 28 november van 17.00 tot 20.00 uur bij Sprank in de Rozenhoek, Laan der Vrijheid 46-52. Buurtbewoners kunnen vervolgens meedenken op een aantal dinsdagavonden, zodat het wijkontwerp door samenwerking tussen bewoners en de gemeente ontstaat.

Check Also

Daten met GroenLinks

Berkel en Rodenrijs - Op woensdag 14 februari organiseerde GroenLinks Lansingerland een Meet and Greet in Het Kievitsnest. Bewoners van Lansingerland hadden de gelegenheid om kennis te maken met de kandidaats-raadsleden van GroenLinks. Tijdens de dag van de liefde kozen veel bewoners van de gemeente voor een date met GroenLinks.