woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Politiek » Nieuwe riolering voor Bergschenhoek Noord-Oost

Nieuwe riolering voor Bergschenhoek Noord-Oost

Nieuwe riolering voor Bergschenhoek Noord-Oost

Bergschenhoek – Vervanging van de riolering in de wijk in Bergschenhoek Noord-Oost is noodzakelijk. De wijk gaat daarom op de schop en dit biedt de gemeente meteen de mogelijkheid om nog wat andere zaken aan te pakken zoals het vervanging van de huidige straatverlichting door led licht. Vergroening van de buurt is ook een idee. Dit in verband met afwatering. Moeten de regenpijpen vervangen worden? Is de openbare ruimte voor verbetering vatbaar? Hoe? Voor dit soort vragen zijn de buurtbewoners welkom op een eerste bijeenkomst waar de gemeente vragen en plannen inventariseert. Deze avond is op 28 november van 17.00 tot 20.00 uur bij Sprank in de Rozenhoek, Laan der Vrijheid 46-52. Buurtbewoners kunnen vervolgens meedenken op een aantal dinsdagavonden, zodat het wijkontwerp door samenwerking tussen bewoners en de gemeente ontstaat.

Check Also

Coalitiepartijen stemmen in met bestemmingsplan Berkel-Centrum-West

Lansingerland - Na een urenlange vergadering stemden coalitiepartijen Leefbaar 3B, VVD, CDA en ChristenUnie voor het bestemmingsplan Berkel-Centrum-West, zoals dat door het college van b. en w. werd gepresenteerd. Insprekers, amendementen en moties van de oppositie konden het schip niet keren. Dat stoomt in volle kracht vooruit naar een uitgewerkt inrichtingsplan. Wethouder Kathy Arends zegde wel toe dat dit plan ter bespreking aan de raad wordt voorgelegd. Daarmee doet zij een handreiking, omdat vaststelling van het inrichtingsplan in feite onder de competenties van het college valt. Daarmee worden de pijnpunten van de oppositiepartijen echter niet verzacht.

Geef een reactie