woensdag 22 november 2017 | week 47
Home » Politiek » Nieuwe riolering voor Bergschenhoek Noord-Oost

Nieuwe riolering voor Bergschenhoek Noord-Oost

Nieuwe riolering voor Bergschenhoek Noord-Oost

Bergschenhoek – Vervanging van de riolering in de wijk in Bergschenhoek Noord-Oost is noodzakelijk. De wijk gaat daarom op de schop en dit biedt de gemeente meteen de mogelijkheid om nog wat andere zaken aan te pakken zoals het vervanging van de huidige straatverlichting door led licht. Vergroening van de buurt is ook een idee. Dit in verband met afwatering. Moeten de regenpijpen vervangen worden? Is de openbare ruimte voor verbetering vatbaar? Hoe? Voor dit soort vragen zijn de buurtbewoners welkom op een eerste bijeenkomst waar de gemeente vragen en plannen inventariseert. Deze avond is op 28 november van 17.00 tot 20.00 uur bij Sprank in de Rozenhoek, Laan der Vrijheid 46-52. Buurtbewoners kunnen vervolgens meedenken op een aantal dinsdagavonden, zodat het wijkontwerp door samenwerking tussen bewoners en de gemeente ontstaat.

Check Also

BIZ zet in op veiligheid en versterking winkelcentrum Bergschenhoek

Bergschenhoek - Er mag wat aan het centrum van Bergschenhoek gedaan worden. Er is veel leegstand en heel erg bruisend wil het nog niet worden. Wethouder Abee gaf in de commissievergadering Algemeen Bestuur van 15 november nog een keer aan dat de gemeente faciliteert, maar dat het primair de taak van de ondernemers is om plannen voor een levendig winkelgebied te ontwerpen.