zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Sport » Twee Kieviten lopen New York

Twee Kieviten lopen New York

Twee Kieviten lopen New York

New York/Bleiswijk – Voor de meeste renners een magische plek om mee te lopen. De marathon in New York. Kievit-lopers Ed van der Burg en Jeroen Buitenhuis vlogen vorige week de Atlantische Oceaan over om zich voor te bereiden op dit grootse sport spektakel en misschien wel voor de mooiste marathon van de wereld. Zondag 5 november was het zover. Ed en Jeroen hadden als doelstelling een eindtijd van 3 uur en 20 minuten te lopen en vooral te genieten van de grootsheid van deze marathon. Beiden lukten. Ed en Jeroen finishten uiteindelijk in een prachtige tijd van 3.19.44.

Check Also

Lansingerland maakt begin met Interclub Veldrit Competitie

Berkel en Rodenrijs - Nu de tijd van diverse criteria voorbij is gaat de stichting Wielerpromotie Het Groene Hart weer van start met de veldritten. Berkel en Rodenrijs bijt het spits af. In het Annie M.G. Schmidtpark hebben wielerliefhebbers weer een aantrekkelijk parcours weten uit te zetten rondom en op het mountainbike parcours. Daar zullen diverse categorieën zaterdag 29 september hun krachten meten en belooft het net als voorgaande jaren weer een spektakel te worden waar men genieten kan van pure sport.