maandag 18 juni 2018 | week 25
Home » Sport » TOGB JO 15-7 in het nieuw

TOGB JO 15-7 in het nieuw

TOGB JO 15-7 in het nieuw

Berkel en Rodenrijs – Trainer/coach Edwin Huisman was zaterdag een trots man. Die dag kon zijn voetbalteam – Jongens onder de 15 van TOGB – zich voor het eerst presenteren in splinternieuwe trainingspakken, gesponsord door twee bedrijven die een warme band hebben met de vereniging. De sponsoren zijn G.S. van den IJssel en Hydrochemie Conhag BV, beide uit Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Feestelijke opening van vernieuwde velden The Orioles

Bergschenhoek - Het was zondagmiddag gezellig druk op het terrein van honk- en softbalvereniging The Orioles aan het Sporthoekpark. Na een periode van keihard werken konden die middag de nieuwe velden officieel in gebruik genomen worden. Het werpen van de eerste bal - ingelast als officieel moment - werd bij Dames 1 verricht door Paul Bakker van De Ronde Tafel en bij Heren 1 door Gerard van Wel van sponsor Opel Orange Motors.