woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » TOGB JO 15-7 in het nieuw

TOGB JO 15-7 in het nieuw

TOGB JO 15-7 in het nieuw

Berkel en Rodenrijs – Trainer/coach Edwin Huisman was zaterdag een trots man. Die dag kon zijn voetbalteam – Jongens onder de 15 van TOGB – zich voor het eerst presenteren in splinternieuwe trainingspakken, gesponsord door twee bedrijven die een warme band hebben met de vereniging. De sponsoren zijn G.S. van den IJssel en Hydrochemie Conhag BV, beide uit Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.