woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » TOGB Jeu de Boules sluit seizoen af

TOGB Jeu de Boules sluit seizoen af

TOGB Jeu de Boules sluit seizoen af

Berkel en Rodenrijs – TOGB Jeu de Boules speelt van eind maart tot eind oktober maandelijks een toernooi. Over al deze toernooien wordt een algemeen klassement bijgehouden. Zaterdag 28 oktober was het sluitingstoernooi, met 28 deelnemers, die onder goede omstandigheden om de punten streden. De grootste kanshebbers op de eindzege maakten deze middag geen misstap. Gerard Vijverberg won opnieuw de wisselbokaal met 36 punten en een saldo van 112. Tweede werd Jan Roodenburg met 34 punten en een saldo van 109. Derde John van den Bulk met 32 punten en een saldo van 103. Gerard Vijverberg prolongeerde zijn titel van 2016. Eind maart 2018 start het seizoen met een nieuwe serie toernooien. Vanaf nu wordt alleen bij goed weer op de dinsdag-, donderdag- en zaterdagmiddag gespeeld. Elke donderdagmiddag staat in de kantine Koersbal op het programma.

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.