zondag 24 juni 2018 | week 25
Home » Sport » Wijnhuis Wooning sluit zich aan bij de Business Vrienden van Soccer Boys

Wijnhuis Wooning sluit zich aan bij de Business Vrienden van Soccer Boys

Wijnhuis Wooning sluit zich aan bij de Business Vrienden van Soccer Boys

Bleiswijk – Arjan Wooning (rechts op de foto) van Wijnhuis Wooning – Wijngemak uit Bleiswijk is onlangs lid geworden van de Business Vrienden van Soccer Boys. Hij zette zijn handtekening onder de overeenkomst in aanwezigheid van Ed van der Knaap, voorzitter van de Business Vrienden van Soccer Boys. De Businessvrienden is een groep ondernemers die door middel van sponsoring investeringen doen om alle selecties op een hoger niveau te laten presteren en om samen met het bedrijfsleven te bouwen aan de continuïteit en de toekomst van Soccer Boys. Uiteraard is Soccer Boys blij met Arjan Wooning als lid van de Bleiswijkse BU-vrienden. Foto: Ton Koorevaar.

Check Also

Orioles knullig onderuit en herstelt goed

Bergschenhoek - Na de wedstrijden tegen Wassenaar breekt voor de heren honkballers van The Orioles nu een bepalende tijd aan: kunnen ze aanpikken aan de top acht (met bijbehorend spelen in de promotie poule) of niet. Tegen het lager geklasseerd staande UVV uit De Meern zouden beide wedstrijden moeten worden gewonnen.