woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Sport » Wijnhuis Wooning sluit zich aan bij de Business Vrienden van Soccer Boys

Wijnhuis Wooning sluit zich aan bij de Business Vrienden van Soccer Boys

Wijnhuis Wooning sluit zich aan bij de Business Vrienden van Soccer Boys

Bleiswijk – Arjan Wooning (rechts op de foto) van Wijnhuis Wooning – Wijngemak uit Bleiswijk is onlangs lid geworden van de Business Vrienden van Soccer Boys. Hij zette zijn handtekening onder de overeenkomst in aanwezigheid van Ed van der Knaap, voorzitter van de Business Vrienden van Soccer Boys. De Businessvrienden is een groep ondernemers die door middel van sponsoring investeringen doen om alle selecties op een hoger niveau te laten presteren en om samen met het bedrijfsleven te bouwen aan de continuïteit en de toekomst van Soccer Boys. Uiteraard is Soccer Boys blij met Arjan Wooning als lid van de Bleiswijkse BU-vrienden. Foto: Ton Koorevaar.

Check Also

Sportkleding TOGB vindt weg naar Letland

Berkel en Rodenrijs - Enige tijd geleden kwam door een sponsorwisseling de sportkleding van TOGB beschikbaar. Sportshirts, broeken, kousen en trainingspakken die nog geschikt zijn voor een tweede leven. Dozen vol met deze kleding kon gestuurd worden naar de Letse plaats Ludza aan de grens met Rusland.

Geef een reactie