dinsdag 20 februari 2018 | week 08
Home » Sport » Wijnhuis Wooning sluit zich aan bij de Business Vrienden van Soccer Boys

Wijnhuis Wooning sluit zich aan bij de Business Vrienden van Soccer Boys

Wijnhuis Wooning sluit zich aan bij de Business Vrienden van Soccer Boys

Bleiswijk – Arjan Wooning (rechts op de foto) van Wijnhuis Wooning – Wijngemak uit Bleiswijk is onlangs lid geworden van de Business Vrienden van Soccer Boys. Hij zette zijn handtekening onder de overeenkomst in aanwezigheid van Ed van der Knaap, voorzitter van de Business Vrienden van Soccer Boys. De Businessvrienden is een groep ondernemers die door middel van sponsoring investeringen doen om alle selecties op een hoger niveau te laten presteren en om samen met het bedrijfsleven te bouwen aan de continuïteit en de toekomst van Soccer Boys. Uiteraard is Soccer Boys blij met Arjan Wooning als lid van de Bleiswijkse BU-vrienden. Foto: Ton Koorevaar.

Check Also

Hockey-meisjes MD4 kampioen

Hockey-meisjes MD4 kampioen Bleiswijk – Het meisjes hockeyteam MD4 van Hockey Vereniging Bleiswijk is kampioen …