vrijdag 24 november 2017 | week 47
Home » Algemeen » MS collecte helpt patiënt

MS collecte helpt patiënt

Lansingerland – Van 20 tot en met 25 november organiseert het Nationaal MS Fonds de landelijke huis-aan-huiscollecte om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte Multiple Sclerose. MS is een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel. Over de ziekte MS is nog veel onbekend. Onderzoekers weten nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe het genezen kan worden. Met de opbrengst van investeert het Nationaal MS Fonds in onderzoeken om MS te genezen. Door te geven aan de collectant helpt men MS-patiënten. Iedere donatie is welkom! De collectant van het Nationaal MS Fonds is te herkennen aan de collectebus met het oranje vlinderlogo. Online doneren kan ook via www.mscollecte.nl of via giro 5057 (NL 92 INGB 000000 5057) of sms STOPMS naar 4333 en doneer eenmalig € 2. Aanmelden als collectant mag ook en kan via www.mscollecte.nl of bel met het Nationaal MS Fonds, tel. 010 – 591 98 39.

Check Also

Kaartverkoop Kerst-In 2017 van start gegaan

Bleiswijk - Zaterdag 23 december organiseert het Hollands Christelijk Mannenkoor (HCM) voor de 19e keer de Kerst-In in het gebouw van Royal Lemkes, Hollandweg 8 te Bleiswijk. De algehele muzikale leiding is in de vertrouwde handen van Arjan Breukhoven, dirigent van het HCM.