maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Algemeen » Muzikaal duo zaterdag in Dorpskerk Berkel en Rodenrijs

Muzikaal duo zaterdag in Dorpskerk Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 11 november treden Bianca de Vrind-Zegers (fluitist) en Kate Yunyoung Kang (pianist) op in de Dorpskerk in het centrum van Berkel en Rodenrijs. De kerk zet elke maand op zaterdagmiddag de deuren open voor publiek.

Marianne Karsemeijer

Sinds anderhalf jaar vormen Bianca en Kate een professioneel duo. Ze hebben samen al veel mooie concerten gegeven. Ze spelen in kerken, verzorgingstehuizen en kleine concertzalen en treden ook vaak op in samenwerking met diverse koren. Hun repertoire bestaat voor een groot deel uit klassieke muziek, maar ze houden er ook van om andere stijlen uit te proberen. Vorig jaar hebben zij zich laten coachen door de fluitiste Abbie de Quant en hebben ze een prijs gewonnen tijdens een internationaal muziekconcours in Ittervoort.
De dames hebben inmiddels een leuk aantal concerten op de agenda staan. Zaterdagmiddag 11 november spelen ze in de dorpskerk in Berkel en Rodenrijs, om 15.00 uur. Tijdens dit concert zullen zij werken laten horen van o.a. Gabriel Fauré, Maurice Ravel en Astor Piazolla. De kerk is open van 14.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

Aan het begin van het nieuwe jaar wil het duo een tweetal benefietconcerten organiseren in Lansingerland, in samenwerking met fotograaf Peter Gooris. De opbrengst is bestemd voor een project voor blinden en slechtzienden in Ethiopïe van de organisatie Light for the World.

Check Also

Dag met een gouden randje

Dag met een gouden randje Berkel en Rodenrijs – Een leven lang samen is heel …

Geef een reactie