zondag 24 juni 2018 | week 25
Home » Sport » BBV PIP 1 – BV DEO 3: 5-3

BBV PIP 1 – BV DEO 3: 5-3

Berkel en Rodenrijs – Meer dan ooit is het eerste team van Badminton Vereniging PIP op zoek naar de punten. Met een wedstrijd tegen de huidige nummer twee van de poule in de Hoofdklasse, wisten zij dat dit een moeilijke opgave zou worden. Vol goede moed begonnen Peter den Boer en Milan Koot aan de herendubbel en Rachelle Mostert en Ilona Geene aan de damesdubbel. Beiden werden in winst omgezet. De herensingel van Milan eindigde helaas in verlies. Dit werd gecompenseerd door gewonnen singelpartijen van Ilona en Peter. Ook de damessingel van Rachelle bleef onbenut, waardoor de tussenstand op 4-2 kwam. Uiteindelijk werden beide mixen spannend, waarbij de mix van Peter en Rachelle werd gewonnen en de tweede mix werd verloren. Deze mooie 5-3 overwinning op BV DEO geeft het team extra motivatie voor de volgende wedstrijd op zaterdag 11 november in Den Haag tegen BC Dropshot.

Check Also

Team Sandra beleeft een onvergetelijke tocht

Berkel en Rodenrijs - Timo Vonk heeft er eigenlijk maar één woord voor: onvergetelijk! Met Team Sandra, vernoemd naar zijn aan kanker overleden vrouw, nam hij deel aan de Alpe d’HuZes en wist maar liefst ruim 27.000 euro bij elkaar te vergaren voor onderzoek in de strijd tegen kanker.